Με δύο πυροσβεστικά 4Χ4 θωρακίζεται ο Δήμος Πατρέων
Η προμήθεια των πυροσβσετικών οχημάτων γίνεται μέσω διαγωνισμού και θα διατεθούν στο τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πατρέων.
Με τη μέθοδο της ανταγωνιστικής διαδικασίας διαπραγμάτευσης προχωράει τελικά ο διαγωνισμός για την προμήθεια δύο πυροσβεστικών διπλοκάμπινων ημιφορτηγών 4Χ4 από τον Δήμο της Πάτρας.
Το τμήμα της συγκεκριμένης προμήθειας δεν είχε ολοκληρωθεί το 2020 καθώς δεν είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον από κάποιο προμηθευτή, πιθανότατα λόγω της χαμηλής προσφερόμενης τιμής από τον Δήμο.
Η ανταγωνιστική διαδικασία διαπραγμάτευσης έφερε αποτέλεσμα ωστόσο, καθώς βρέθηκε μια προσφορά και ο Δήμος αναμένεται να προχωρήσει στην προμήθεια των δύο οχημάτων για τις ανάγκες του τμήματος Πολιτικής Προστασίας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Apple: Στις 14 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το macOS 27 Golden Gate
«Το άγχος στο σχολικό περιβάλλον και η προσέγγιση μαθητών» στα Αρσάκεια Σχολεία Πατρών
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια πίσω – Πόσο ύπνο «κερδίζουμε»
Το Apple Watch Series 12 επαναφέρει την κεραμική έκδοση μετά από 7 χρόνια
Δωρεά αθλητικού υλικού από τον Σύλλογο «Πείρος» στην Αθλητική Ένωση Αλισσού ΦΩΤΟ
