Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έμειναν στο 1-1 ΒΙΝΤΕΟ
Οι «πράσινοι» ισορρόπησαν το παιχνίδι από το 65′ και μετά με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες
Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε μόλις στο 4’ με Αϊτόρ, αλλά τα πολλά προβλήματα και η εμφάνιση της ΑΕΚ, που ισοφάρισε με πέναλτι του Άμραμπατ πριν το ημίχρονο, οδήγησαν το ντέρμπι της Λεωφόρου στο 1-1.
Οι «πράσινοι» ισορρόπησαν το παιχνίδι από το 65′ και μετά με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Μέχρι εκείνο το σημείο η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη και απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις τους γηπεδούχους που δεν μπορούσαν να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους.
Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Σάντσες (59′ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Ρούμπεν Πέρεθ, Κουρμπέλης (59′ Μαουρίσιο), Αϊτόρ (90’+2′ Βιτάλ), Γκατσίνοβιτς (46′ Χατζηγιοβάνης), Παλάσιος, Καρλίτος (59′ Βιγιαφάνιες).
ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς, Μισελέν, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Σιμόες (88′ Λε Ταλέκ), Χατζησαφί, Άμραμπατ (79′ Γκαρσία), Μάνταλος (76′ Γέβτιτς), Τσούμπερ (88′ Τάνκοβιτς), Αραούχο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δύο χιλιάδες ρομπότ στο Πεκίνο και ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου
Πώς να κάνετε τα καμένα ταψιά σαν καινούργια: Τα λάθη στο πλύσιμο και τα 3 κόλπα των ειδικών
«Χτύπησε» ο αλγόριθμος της ΑΑΔΕ: 970.000 ζευγάρια παπούτσια χωρίς παραστατικά και έσοδα 2,7 εκατ. ευρώ
SweepLED: Η συσκευή 7 δολαρίων που εντοπίζει κρυφές κάμερες
Πώς θα φτιάξετε σπιτικό πελτέ όπως οι παλιές νοικοκυρές
