ΥΛΙΚΑ
500 γρ. κιμάς από στήθος γαλοπούλας
2 καρότα, τριμμένα
1 κολοκυθάκι, τριμμένο και στυμμένο
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
150 γρ. γιαούρτι
1 αυγό
3 φέτες ψωμί χωρίς κόρα
1/2 φλ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
1/3 φλ. ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το ψωμί σε νερό για 5 λεπτά και στύβουμε καλά.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε καλά για 2 λεπτά.
Το σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
Προθερμαίνουμε το γκριλ στους 200C.
Βγάζουμε το μείγμα από το ψυγείο και πλάθουμε τα μπιφτέκια με τα χέρια μας για να μην κολλήσει το μείγμα.
Τα βάζουμε σε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψί και ψήνουμε για 15 λεπτά.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή είναι από το dimitrisskarmoutsos.gr
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News