Γιάννης Οικονόμου: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ η ενημέρωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Απαντήσεις στα τρέχοντα ζητήματα και κυρίως για την κυβερνητική σύσκεψη που θα γίνει σε λίγη ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, με αντικείμενο τον επισιτιστικό εφοδιασμό και την ενδυνάμωση του πρωτογενούς τομέα, δίνει ο Γιάννης Οικονόμου.

Οικονόμου

Σήμερα, Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022, στις 12:30, είναι προγραμματισμένη η ενημέρωση (briefing) των διαπιστευμένων πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου τύπου από τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι απαντήσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για τη σημερινή σύσκεψη του Μεγάρου Μαξίμου, στην οποία θα συμμετέχει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργος Γεωργαντάς.

Τυχόν ελλείψεις που μπορεί να προκύψουν, εξαιτίας της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, σε είδη διατροφής και γενικά πρώτες ύλες στον πρωτογενή τομέα είναι το βασικό αντικείμενο στην ατζέντα της κυβερνητικής σύσκεψης.

Στο μεταξύ, νωρίτερα σήμερα ο Γιάννης Οικονόμου είχε τουιτάρει την πιλοτική λειτουργία της πλατφόρμας http://myDimos.Live.gov.gr, μέσω της οποίας οι πολίτες μπορούν να προγραμματίζουν τα ραντεβού τους με τις υπηρεσίες των Δήμων.

«Με σχέδιο επιτυγχάνεται η εξοικονόμηση χρόνου και κόστους για τους συναλλασσόμενους», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δείτε την ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου σε live streaming: