Το «ευχαριστώ» του Προμηθέα για το Next Gen Experience

Το Next Gen Experience τράβηξε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων, με την προσπάθεια του Προμηθέα να στέφεται από απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.

Το «ευχαριστώ» του Προμηθέα για το Next Gen Experience Γιορτινό χρώμα σε κάθε δράση του Προμηθέα
Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Οργανισμός του Προμηθέα νιώθει την ανάγκη να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις Ακαδημίες από όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν στο Next Gen Experience τουρνουά κατά το τριήμερο 25-27 Μαρτίου. Οι νέοι αθλητές έδωσαν το «παρών» στο Promitheas Park, στο γήπεδο του Αιόλου Αγυιάς, της Παναχαϊκής, της Ολυμπιάδας, στο κλειστό γήπεδο του Πανεπιστημίου, καθώς και στο κλειστό «Δ. Τόφαλος» και αγωνίστηκαν, διασκέδασαν, απέκτησαν εμπειρίες και «φώναξαν» πως η νέα γενιά του ελληνικού μπάσκετ είναι εδώ, μεγαλώνει, εξελίσσεται και είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα.
Οι ομάδες που συμμετείχαν: Αίολος Αγυιάς, Παλλήνη, Ανταίος, Αιγέας Χίου, Ακαδημίες Μπάσκετ Αιγάλεω, Πρωτέας, Eurohoops Dome, Eurohoops Academy Λεόντειος, Ανοιξη ΄78, Deree, Αθηναϊκός, Ανοιξη BC, Κρόνος Τυρνάβου, Ολυμπιάδα Παπάγου, Ηρακλής, Πανελευσινιακός, Δόξα BC, IBC,Γλυκά Νερά, Κρόνος Γέρακα, ΑΕΚ BC, Ακαδημία Ντράγκαν Σάκοτα, ΑΛΦΑ ΄93, ΑΓΟ Αιτωλικού, Λέων Μεσολογγίου, Παναχαϊκή, ΠΑΣ Ναυπάκτου, Ατλαντας, Νικόπολη Πρέβεζας, Καλαμάτα ΄80, Ολυμπιάδα.
Το «ευχαριστώ» του Προμηθέα για το Next Gen Experience Το «ευχαριστώ» του Προμηθέα για το Next Gen Experience Το «ευχαριστώ» του Προμηθέα για το Next Gen Experience Το «ευχαριστώ» του Προμηθέα για το Next Gen Experience

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ