Πάτρα-Ο τάφος της σπιτονοικοκυράς θα λύσει το μυστήριο: «Εχει γίνει ταφή και όχι αποτέφρωση» λέει ο δήμος

Το μυστήριο με την σπιτονοικοκυρά συνεχίζει και παραμένει.

Πάτρα-Ο τάφος της σπιτονοικοκυράς θα λύσει το μυστήριο: «Εχει γίνει ταφή και όχι αποτέφρωση» λέει ο δήμος

Οπως αποκαλύφθηκε, ο Μάνος Δασκαλάκης γνώρισε την σπιτονοικοκυρά, όταν εργαζόταν ως διανομέας και της πήγαινε φαγητό. Προφανώς, η γυναίκα μετά την γνωριμία ήθελε να βοηθήσει το ζευγάρι και παραχώρησε το σπίτι στο ισόγειο, χωρίς χρήματα. Κάποια στιγμή, ο Μάνος έκανε πρόβες με την κιθάρα του στον 1ο όροφο (και αυτόν τον είχε παραχωρήσει) και η γυναίκα έμενε στο δεύτερο. Φαίνεται, όμως, ότι η γυναίκα άρχισε να ενοχλείται (άγνωστο για ποιους λόγους) και ζήτησε ενοίκιο 200 ευρώ. Και τότε άρχισαν οι προστριβές. Πάντως, ο Μάνος εξακολουθούσε να χειρίζεται τα οικονομικά της, αφού ήταν κατάκοιτη.

Η γυναίκα πέθανε το 2020, αλλά παραμένει άγνωστο αν ετάφη τελικά ή αν αποτεφρώθηκε, όπως η ίδια επιθυμούσε. Στο Α νεκροταφείο, πάντως, υπάρχει ένας τάφος. Πρόχειρος. Με το όνομά της. Αλλά στο κάτω μέρος υπάρχει η φωτογραφία ενός αγνώστου. Ενός άνδρα. Μυστήρια όλα αυτά.
Ωστόσο, υπάρχει ένα χαρτί – πιστοποιητικό θανάτου, το οποίο έχει υπογραφεί από γιατρό. Το Ανθρωποκτονιών διερευνά αν το έγγραφο είναι πλαστό. Στον τραπεζικό λογαριασμό της γυναίκας υπάρχουν 300.000 ευρώ, αφού ο σύζυγός της, που πέθανε πριν 4 χρόνια, ήταν δικηγόρος Αθηνών και η ίδια καθηγήτρια. Να τονιστεί πως η έρευνα για την σπιτονοικοκυρά «τρέχει» παράλληλα .

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου του Δήμου Πατρέων, Ανδρέα Αντωνόπουλο. «Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι άλλο. Από την στιγμή που ο τάφος έχει σταυρό και όνομα, έχει γίνει ταφή και όχι αποτέφρωση», δήλωσε.

 

Πηγή στο pelop.gr: Η αλήθεια για τα ευρήματα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ