Αετός Ρίου: Συγκεντρώνουν τρόφιμα για το «Φωτεινό Αστέρι»
Τη Παρασκευή 15 Απριλίου θα επισκεφθούν το Φωτεινό Αστέρι στην Πάτρα, το οποίο στηρίζει οικογένειες και παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες
Τα παιδιά των υποδομών του Αετού Ρίου μαγειρεύουν στη Κουζίνα Αγάπης στο Φωτεινό Αστέρι για παιδιά που το έχουν ανάγκη.
Τη Παρασκευή 15 Απριλίου θα επισκεφθούν το Φωτεινό Αστέρι στην Πάτρα, το οποίο στηρίζει οικογένειες και παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.
Για τη δράση αυτή συλλέγουν Δημητριακά και γάλα μακράς διάρκειας που αυτή τη περίοδο χρειάζονται έπειτα απο συνεννόηση με το «Φωτεινό Αστέρι» τα είδη τα συγκεντρώνουμε στο γήπεδο μας σήμερα Τρίτη από τις 4:00-6:30 και τη Πέμπτη 4:00-6:30.
Στη δράση θα συμμετέχει περιορισμένος αριθμός παιδιών, λόγω του διαθέσιμου χώρου του Ιδρύματος και των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών.
«Σας προσκαλούμε να στηρίξετε τη δράση της ομάδας μας μαζί με τους αθλητές και τις οικογένειες τους να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη!», αναφέρει η ανακοίνωση του Αετού Ρίου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το viral λάθος του καλοκαιριού: Μπορεί το καρπούζι να αντικαταστήσει το αντηλιακό;
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Cardi B: Παραδέχτηκε ότι αφαίρεσε ενέσιμα από τους γλουτούς της
Τελικά το καρπούζι παχαίνει ή κάνει για δίαιτα;
Το σκάφος διασώστης της NASA χρειάζεται τώρα το ίδιο διάσωση
Μουσική εκδήλωση με Σάκη Παπαδημητρίου στο Αρχαίο Θέατρο της Αιγείρας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Η αγαπημένη συνήθεια που μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο διαβήτη
Συνεργασία της δημοτικής αρχής με τη ομάδα Αlissos F.C
