ΠΑΟΚ-Προμηθέας: Οπου τολμούν οι (πατρινοί) αετοί!

ΠΑΟΚ-Προμηθέας: Οπου τολμούν οι (πατρινοί) αετοί!
Η επιχείρηση Κολοσσός στέφθηκε από επιτυχία για τον Προμηθέα. Αυτός είναι ο στόχος και στην αποψινή επιχείρηση (τη δεύτερη συνεχόμενη μακριά από την Πάτρα μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα…), η οποία φέρει την κωδική ονομασία «Οπου τολμούν οι αετοί».
Οχι, δεν είναι ο τίτλος από την κλασική πολεμική περιπέτεια των ΄60ς με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον και τον Κλιντ Ιστγουντ, αλλά για τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, τον «Δικέφαλο» του Βορρά, τον οποίο καλούνται να… μαδήσουν, να ξεπουπουλιάσουν και να καταρρίψουν οι «Προμηθείς» στην σημερινή (8μ.μ.) μεγάλη μάχη της Πυλαίας.
«Εχω ξαναπεί πως στόχος του Προμηθέα είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας και θα τα δώσουμε όλα για να τον πετύχουμε», δήλωσε ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς και πρόσθεσε: «Μπροστά μας έχουμε τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ. Περιττό να πω πως είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να φτάσουμε στη νίκη και να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό».
Ο «Μπιγκ Μακ» θα έχει στη διάθεσή του την ίδια ακριβώς 12άδα με τον προημιτελικό με τον Κολοσσό, δηλαδή τους Αθηναίου, Εβανς, Μίλερ, Τζεριάν και Τζεράι Γκραντ, Δημήτρη και Γιάννη Αγραβάνη, Λούντζη, Χριστοδούλου, Φορντ και Αγκμπελίζ ενώ στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται και ο Ν. Μπαζίνας.
Αν ο Προμηθέας κερδίσει, τότε θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου, που ακόμη δεν είναι γνωστό το πότε ακριβώς θα διεξαχθεί, καθώς εκκρεμεί ο προημιτελικός Παναθηναϊκός-Περιστέρι (αναβλήθηκε εξαιτίας των πολλαπλών κρουσμάτων Covid-19 στους «πράσινους»), καθώς και ο ημιτελικός της συγκεκριμένης διασταύρωσης στον οποίο προκρίθηκε το Λαύριο εις βάρος της ΑΕΚ.
Ο Προμηθέας έχει ξανακερδίσει στην Πυλαία (σε επίπεδο Basket League) και το ίδιο καλείται να κάνει και σήμερα…
* Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνουν τρεις διεθνείς διαιτητές, ο Ηλίας Κορομηλάς (Αττικής), ο Πέτρος Παπαπέτρου (Κεντρικής Μακεδονίας) και ο Τάσος Μάνος (Αττικής).
ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ