Υλικά
2 φιλέτα σολομού με την πέτσα
1/4 κ. γλ. αλάτι
1/4 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
1 κ. σ. ελαιόλαδο
3 κ. σ. ξύδι βαλσάμικο
1 κ. σ. μέλι
1 κ. γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού
Εκτέλεση
Βήμα 1
Αλατοπιπερώστε τον σολομό και από τις δύο πλευρές.
Βήμα 2
Σε ένα τηγάνι ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μεσαία θερμοκρασία και μαγειρέψτε το σολομό για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
Βήμα 3
Σε ένα μικρό μπολ αναμείξτε το ξύδι βαλσάμικο με το μέλι και περιχύστε στο σολομό.
Βήμα 4
Συνεχίστε το μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία για ακόμη 5- 6 λεπτά.
Βήμα 5
Γαρνίρετε με νιφάδες κόκκινου πιπεριού πριν σερβίρετε.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News