Κατερινόπουλος: Αποκαλύπτει τι «ενώνει» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο με την Ρούλα και τον Μάνο – ΒΙΝΤΕΟ

Το ψυχολογικό προφίλ της Ρούλας Πισπιρίγκου τοποθέτησε στο «ίδιο κάδρο», με δράστες ειδεχθών εγκλημάτων που έχουν συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια.

Κατερινόπουλος: Αποκαλύπτει τι «ενώνει» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο με την Ρούλα και τον Μάνο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος ανέλυσε στην διαδικτυακή κουβέντα που είχε με τους ακόλουθους του στο twitter, τα κοινά στοιχεία του χαρακτήρα που έχει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ο εν αποστρατεία αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ που έχει κάνει απίστευτες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας, αναφέρει ότι ο Μπάμπης με την Ρούλα και τον Μάνο, έχουν ένα πολύ βασικό κοινό… ότι είναι και οι τρείς αναίσθητοι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κατερινόπουλος

«Καταρχήν να σκιαγραφήσω τους τρεις αυτούς ανθρώπους.. Η γλώσσα του σώματός τους δείχνει ανθρώπους αγέρωχους που τους λείπει το συναίσθημα, ο πόνος, ανθρώπους που τους ενδιαφέρει μόνο το προσωπικό φαίνεσθαι. Σαν να μην τρέχει τίποτα. Εδώ ένα σκυλάκι που έχεις στο σπίτι πεθαίνει και στεναχωριέσαι και φοράς μαύρες πλερέζες.

Εγώ είχα την ατυχία στη ζωή μου να ζήσω μια παρόμοια κατάσταση και δεν έχω συνέλθει ακόμα. Πως αυτοί με τρία παιδιά έβγαιναν στα ΜΜΕ, κάνανε τα ταξίδια τους, γράφτηκε να πάει σε τρία ριάλιτι μετά το θάνατο και του πρώτου και του δεύτερου παιδιού. Η κυρία αυτή έκανε τα ταξίδια της, έψαχνε καλό εστιατόριο να φάει. Αυτά δείχνουν έλλειψη συναισθήματος, πόνου, αγάπης προς τα παιδιά», φέρεται να λέει στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο Πρωινό.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ