Και ο Γιώργος Κολοκυθάς με τον Παναγιώτη Λυκούδη

Υποψήφιος με τον Παναγιώτη Λυκούδη στις εκλογές της ΕΣΚΑ-Η θα είναι ο Γιώργος Κολοκυθάς όπως ανακοίνωσε ο ίδιος. Το στέλεχος του Κρόνο δηλώνει πανέτοιμο να εργαστεί για την επόμενη ημέρα στο τοπικό μπάσκετ.

Κολοκυθάς Ο Γιώργος Κολοκυθάς

Ενας ακόμη άνθρωπος του μπάσκετ της περιοχής μας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στο πλευρό του Παναγιώτη Λυκούδη για τη νέα διοίκηση της ΕΣΚΑ-Η.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κολοκυθά, τον γενικό γραμματέα του Κρόνου, ομάδας που τα τελευταία χρόνια μετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η.

Ο 49χρονος παράγοντας, ο οποίος ασκεί το επάγγελμα του Κοινωνικού Λειτουργού εδώ και 22 χρόνια, με τα τελευταία 10 να κατέχει θέση ευθύνης (προϊστάμενος τμήματος στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων), δήλωσε τα εξής για την απόφασή του να είναι υποψήφιος για το νέο Δ.Σ. της Ενωσης:

«Βλέποντας ένα νέο πλαίσιο που δημιουργείται για την επόμενη ημέρα της ΕΣΚΑΗ και με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς, θέλω να δηλώσω ότι θα είμαι υποψήφιος για το Δ.Σ. της Ενωσης στο πλευρό του Παναγιώτη Λυκούδη. Η επιτυχημένη πολυεπίπεδη πορεία του, οι νέες, απαραίτητες για την εποχή μας, ιδέες του, η εργατικότητά του και η μεθοδικότητά του, απαραίτητα στοιχεία για την επίτευξη στόχων, μ΄ έπεισαν να συμπαραταχθώ στην προσπάθειά του».

Ο παράγοντας του Κρόνου δεν θα μπορούσε να μην κάνει μια αναφορά και στην ομάδα του: «Είμαστε μια παρέα που αγαπάμε το μπάσκετ. Με  ανιδιοτέλεια, χωρίς σκοπιμότητες και με προσωπικές οικονομικές συνδρομές κρατάμε το νοικοκυριό μας όρθιο. Απόδειξη αυτού, ότι τρέξαμε μόνοι μας όλη τη γραφειοκρατική διαδικασία του αθλητικού μητρώου και συμπεριληφθήκαμε έγκαιρα σ΄ αυτό».

Να συμπληρώσουμε ότι ο Γ. Κολοκυθάς είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην κατεύθυνση Κοινωνικές Διακρίσεις, Μετανάστευση κι Ιδιότητα του Πολίτη του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου, ενώ εδώ κι έναν χρόνο έχει ξεκινήσει ένα πολύ ενδιαφέρον “ταξίδι” στη γνώση ως υποψήφιος Διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πατρών στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας.

«Φιλοσοφία μου είναι ότι πάντα στη ζωή μας πρέπει να βάζουμε στόχους και να προσπαθούμε, με θεμιτά πάντα μέσα, να τους πετυχαίνουμε», δήλωσε ο Γ. Κολοκυθάς και πρόσθεσε:

«Στην όποια προσπάθειά μας χρειάζονται αξίες, ομαδικότητα, συνεργασίες, διάθεση για γνώση και πολύ-πολύ δουλειά μέσα στο “γήπεδο”. Ο,τι δηλαδή χρειάζεται και μια ομάδα στο μπάσκετ που σέβεται τον εαυτό της και τους συναγωνιστές  της, για να επιτύχει τους στόχους της. Αυτές τις αξίες προσπαθούμε να περάσουμε με τη σύζυγό μου, Ρούλυ και στον σχεδόν 6 ετών γιο μας Ιωάννη».

Κολοκυθάς