Δεν θα μας εμποδίζει τίποτα

Το κύριο άρθρο της «Π»

Οι δήθεν νέες αποκαλύψεις, για την υπόθεση Πισπιρίγκου που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ανέδειξαν αυτό που δύο μήνες τώρα προσπαθεί να αποφύγει η «Πελοπόννησος», με υπευθυνότητα και κύρος, που ως ΜΜΕ διαθέτει.

Οι απειλές για τη ζωή του, που φέρεται να έχει δεχθεί ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας -σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε o Alpha το πρωί της Τρίτης- με αφορμή τις αποκαλύψεις μας για το θέμα, έφτασαν μέχρι του σημείου ότι «ζητήθηκε από την Αστυνομία προσωπική ασφάλεια γιατί τη σωματική του ακεραιότητα»! Ποια είναι η αλήθεια και τι αντιπροσωπεύει την «Π». Αυτή που ο ίδιος, είπε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή.

«Κοντεύει Πρωτομαγιά και η Πρωταπριλιά είναι πίσω μας. Δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για προσωπική ασφάλεια, ούτε εγώ, ούτε κανένας συνάδελφος από την εφημερίδα ουδέποτε δέχθηκε απειλή. Ποτέ μα ποτέ, δεν χρειάστηκε να ζητήσουμε την όποια προστασία. Δεν έχει προκληθεί κανενός είδους περίεργο τηλεφώνημα με περιεχόμενο απειλητικό προς εμένα και τους συναδέλφους».

Και η συνέχεια, που προδιαθέτει τη στάση της «Π».

«Ερχεται σωρεία δημοσιευμάτων τις επόμενες ημέρες, με το ίδιο αποκαλυπτικό περιεχόμενο. Δεν θα μας εμποδίζει τίποτα. Δεν μας εμπόδισε κανείς μέχρι τώρα. Προσπαθούμε να έχουμε τις ανάλογες πηγές. Δεν θα φοβηθούμε κανένα και τίποτα. Τα επερχόμενα δημοσιεύματα θα αφορούν όλες τις πλευρές. Δεν χαριζόμαστε ούτε στον πατέρα των τριών νεκρών παιδιών, στην Πάτρα, Μάνο Δασκαλάκη, ούτε και στην προφυλακισμένη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου. Ελέγχουμε αστυνομικούς, ιατρούς, ιατροδικαστές, νοσηλευτές. Ουδείς στο απυρόβλητο. Δεν ξεχνάμε πως μιλάμε για τον θάνατο ενός παιδιού, ίσως και τριών, μετά από υπό διευρεύνηση εγκληματικές πράξεις».