ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Καταθέτει αύριο πρόταση νόμου για πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας
«Καλούμε τις πολιτικές δυνάμεις να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να δώσουν διέξοδο στα κοινωνικά αδιέξοδα, που δημιουργεί εδώ και μήνες η ενεργειακή κρίση», αναφέρει σχόλιο του κόμματος.
Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ζητά την επιβολή πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας.
Ειδικότερα, στην επιβολή πλαφόν στην λιανική τιμή της ενέργειας, που είναι μια λύση συμβατή με την εργαλειοθήκη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και δίνει λύση στο πρόβλημα νοικοκυριών και επιχειρήσεων με τους υπέρογκους λογαριασμούς και δεν κλείνει το μάτι στην κερδοσκοπία, επιμένει το Κίνημα Αλλαγής.
«Καλούμε τις πολιτικές δυνάμεις να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να δώσουν διέξοδο στα κοινωνικά αδιέξοδα, που δημιουργεί εδώ και μήνες η ενεργειακή κρίση», αναφέρει σχόλιο του κόμματος.
Ταυτόχρονα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ήδη επεξεργάζεται και αύριο καταθέτει σχετική πρόταση νόμου «γιατί οι καθυστερήσεις της κυβέρνησης κοστίζουν ακριβά στην τσέπη των πολιτών» όπως αναφέρει.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
Ξεσήκωσε την Πάτρα η Ιουλία Καλλιμάνη ΒΙΝΤΕΟ
Τουρισμός για Όλους: Πότε η κλήρωση για τα voucher
Οι κινηματογράφοι εξετάζουν απαγόρευση των smart glasses της Meta
Παγκόσμιοι ρυθμοί με τον John Digweed στην Παραλία Άκολης ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Φορτίζει σε τρία λεπτά και δεν πιάνει φωτιά: Η μπαταρία που αλλάζει τα πάντα
