Βαρθολομιό και Ανδρέας Γκινάλας στο πλευρό Παναγιώτη Λυκούδη

Μετά τους Θοδωρή Τσίπα και Νίκο Φραγκιά, ένας ακόμη εκπρόσωπος της Ηλείας, ο Ανδρέας Γκινάλας του Βαρθολομιού θα κατέβει υποψήφιος στις εκλογές της ΕΣΚΑ-Η στο πλευρό του Παναγιώτη Λυκούδη.

Γκινάλας Ο Ανδρέας Γκινάλας στηρίζει Παναγιώτη Λυκούδη

Η Ηλεία στηρίζει Παναγιώτη Λυκούδη και αυτό φαίνεται και από μια ακόμη υποψηφιότητα που κατατέθηκε για τις προσεχείς εκλογές της ΕΣΚΑ-Η. Ο λόγος για τον δικηγόρο Ανδρέα Γκινάλα, εκπρόσωπο του Βαρθολομιού, στις αρχαιρεσίες της προσεχούς Τετάρτης. Ο ίδιος ο Ανδρέας Γκινάλας εξήγησε τους λόγους για τους οποίους είναι υποψήφιος για μέλος του νέου Δ.Σ. της Ενωσης, αλλά και γιατί στηρίζει τον Παναγιώτη Λυκούδη για την προεδρεία. Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Εδώ και λίγους μήνες το ελληνικό μπάσκετ έχει γυρίσει σελίδα και έχει μπει σε τροχιά ανανέωσης και εκσυγχρονισμού.
Είναι φανερό πως σε μια τέτοια πορεία πρέπει να οδηγηθεί το άθλημα και στην περιοχή μας με τη συμμετοχή νέων προσώπων στο διοικητικό σχήμα της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αχαϊας-Ηλείας που θα προκύψει από τις εκλογές της 11ης Μαϊου, προσώπων με διάθεση για προσφορά και με φρέσκιες ιδέες.
Ένα διοικητικό σχήμα το οποίο θα αντιπροσωπεύει την Ένωση στο σύνολό της, θα αφουγκράζεται τις ανάγκες των σωματείων, θα λειτουργεί με αξιοπιστία, με διαχειριστική διαφάνεια και με πρόθεση τη μικρότερη δυνατή οικονομική επιβάρυνση των σωματείων, ενώ ταυτόχρονα θα δώσει έμφαση στο αναπτυξιακό μοντέλο και στο αύριο του αθλήματος – τις ακαδημίες των ομάδων.
Για όλους αυτούς του λόγους, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. ζητώντας τη στήριξη των σωματείων-μελών της Ένωσης, στο πλευρό του Παναγιώτη Λυκούδη, ενός ανθρώπου του μπάσκετ, με όραμα και γνώση για το άθλημα και ταυτόχρονα ενός σπουδαίου χαρακτήρα με ήθος.
Εκτιμώ πως ήρθε η στιγμή να προχωρήσει το άθλημα μπροστά και στην περιοχή μας. Από την πλευρά μου υπόσχομαι πως θα κάνω ό,τι μπορώ για να προσφέρω, ως νέος άνθρωπος με αγάπη και μεράκι για το άθλημα που αγαπώ.
Με τιμή.
Ανδρέας Γκινάλας
Υποφήφιος για το νέο Δ.Σ. της ΕΣΚΑ-Η».

Γκινάλας