Υλικά
1 κιλό κουνουπίδι
8 αβγά
4 κ. σ. γάλα
Αλάτι, πιπέρι
Ρίγανη αποξηραμένη
Εκτέλεση
Βήμα 1
Κόψτε το κουνουπίδι σε μικρές μπουκιές και βράστε σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσει.
Βήμα 2
Στραγγίστε και στρώστε τα ομοιόμορφα σε ένα ταψί.
Βήμα 3
Χτυπήστε τα αβγά με το γάλα και προσθέστε αλάτι, πιπέρι και τη φρέσκια ρίγανη.
Βήμα 4
Ρίξτε το μείγμα στο ταψί πάνω από το κουνουπίδι και ψήστε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να πάρει χρώμα.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News