Γιάννης Οικονόμου: Τι απαντάει για τον πιθανό ανασχηματισμό της κυβέρνησης και τις εκλογές
Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.
Για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού μέσα στην εβδομάδα ρωτήθηκε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου όπως και για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
Ο κ. Οικονόμου ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν πρέπει να είναι σε ετοιμότητα την Πέμπτη για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού. Και απάντησε: «Μην κανονίσετε τίποτα για να ενημερωθείτε για τις εργασίες του υπουργικού συμβουλίου την Παρασκευή».
Για τα σενάρια πρόωρων εκλογών ο κ. Οικονόμου είπε: «Οι εκλογές θα γίνουν το 2023 όλα τα άλλα είναι σενάρια που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Η κυβέρνηση είναι προσηλωμένη στην δουλειά της. Αυτό ισχύει και για τον ανασχηματισμό και τις εκλογές».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ποια φρούτα και λαχανικά «κρατούν» τα περισσότερα φυτοφάρμακα
Ο νέος σχεδιασμός Liquid Glass αναβαθμίζει το WhatsApp στο Mac
Παρουσιάζεται στο Ρίο το συλλεκτικό livre d’artiste «Ανάγλυφα»
ΔΥΠΑ: Ευκαιρία καριέρας στον τουρισμό με αμοιβή και ασφάλιση – Πώς κάνεις αίτηση για τις 7 ΠΕΠΑΣ
Το Apple Music έρχεται στα Volvo
