Φωτιά στη βόρεια Εύβοια: Πετάνε αεροσκάφη για να σβήσουν τις εστίες
Η φωτιά στη βόρεια Εύβοια εκδηλώθηκε σε δάσος με πεύκα στη θέση Άγιος Βλάσσης, ανατολικά της Βασιλίνας. Οι πρώτες εκτιμήσεις σημειώνουν ότι οι φλόγες δεν αποκλείεται να ξεπήδησαν από κεραυνούς που έφερε η ανοιξιάτικη μπόρα.
Μνήμες καλοκαιριού του 2021 στη βόρεια Εύβοια όπου ξέσπασε φωτιά σε πευκοδάσος, σε δύο σημεία κοντά στη Λιχάδα Ιστιαίας. Γίνονται ρίψεις νερού από πυροσβεστικά αεροπλάνα και αναμένονται και επίγειες δυνάμεις.
Η φωτιά στη βόρεια Εύβοια εκδηλώθηκε σε δάσος με πεύκα στη θέση Άγιος Βλάσσης, ανατολικά της Βασιλίνας. Οι πρώτες εκτιμήσεις σημειώνουν ότι οι φλόγες δεν αποκλείεται να ξεπήδησαν από κεραυνούς που έφερε η ανοιξιάτικη μπόρα.
Από αέρος επιχειρούν τρία αεροσκάφη και έχει δοθεί διαταγή για ακόμη δύο. Στο σημείο βρίσκονται, επίσης, επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης, καθώς και τρία πεζοπόρα τμήματα της 7ης ΕΜΑΚ, προκειμένου να προσεγγίσουν τις εστίες που είναι σε δυσπρόσιτα σημεία.
Δείτε βίντεο του LamiaReport.gr:
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ο Σύλλογος Ιστορικών Οχημάτων Δυτικής Ελλάδας στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Μανιατόπουλου ΦΩΤΟ
Πρόστιμο ΚΤΕΟ και ηλεκτρονική διασταύρωση: 150 ή 400 ευρώ; Τι ισχύει στον ΚΟΚ
TCL και iPhone Duo δείχνουν τον δρόμο και οι matte OLED οθόνες είναι η επόμενη μεγάλη τάση
Στο Διεθνές Συνέδριο «Αρχαία Ελίκη και Αιγιάλεια» ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος ΦΩΤΟ
Τι αλλάζει στο WhatsApp για γονείς και εφήβους: οι νέοι έλεγχοι
