Δήμος Πατρέων: Επανήλθε.. με «εμπρηστικές» αναρτήσεις – Αίτημα υπαλλήλων να μην συνυπάρχουν με την Προϊσταμένη

Η πλειοψηφία των υπαλλήλων σύμφωνα με πληροφοριες της «Π», άσκησε αφόρητη πίεση στον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, ο οποίος χθες το πρωί αποφάσισε να δώσει μια «ευέλικτη» λύση για να εκτονωθεί η κατάσταση.

Προϊσταμένη

Από την παύση στην αναστολή της και από χθες στον «πάγο». Καλά κρατεί το σήριαλ με την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων. Το επιβαρυντικό πόρισμα της ΕΔΕ, που αποκάλυψε χθες η εφημερίδα «Πελοπόννησος», είχε οδηγήσει στις 9 Μαΐου τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη στην απόφαση να πάψει η εν λόγω υπάλληλος να ασκεί τα καθήκοντα της προϊσταμένης.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Πάτρα: Στο φως τα στοιχεία της ΕΔΕ που «καίει» Προϊσταμένη – Επαύθη αλλά επιστρέφει προσωρινά στο Δήμο

Η εν λόγω υπάλληλος αιτήθηκε από το Διοικητικό Εφετείο αναστολή της απόφασης μέχρι να συζητηθεί η αίτησή της. Το Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημά της και χθες η προϊσταμένη επανήλθε στην υπηρεσία της, αφού προηγουμένως είχε… πανηγυρίσει δέοντως την επάνοδό της με «εμπρηστικές» αναρτήσεις της στο διαδίκτυο!

Σε μία τουλάχιστον ανάρτηση προκλήθηκε μεγάλη αίσθηση, καθώς υποστήριζε: «Αρπαξε ό,τι σε βασανίζει και μπήξε τα δόντια στο λαρύγγι του». Από συναδέλφους της, εξελήφθη η αναφορά αυτή ότι τους στοχοποιούσε και το κλίμα φορτίσθηκε επικίνδυνα τις τελευταίες μέρες, ενώ απαίτησή τους ήταν να μην συνυπάρξουν πάλι στον ίδιο χώρο με την προϊσταμένη. Το ρεπορτάζ της «Π» αναφέρει, ότι η πλειοψηφία των εργαζομένων άσκησε αφόρητη πίεση στον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, ο οποίος χθες το πρωί αποφάσισε να δώσει μια «ευέλικτη» λύση για να εκτονωθεί η κατάσταση.

Συγκεκριμένα, ειδοποίησε εγγράφως την προϊσταμένη να «μετακομίσει» από τη Διεύθυνση της υπηρεσίας επί της πλατείας Γεωργίου, στο Τμήμα της Παιδείας που εδρεύει στο Παμπελοποννησιακό στάδιο. Ενδεικτικά, του κάκιστου κλίματος είναι χθεσινά περιστατικά στα γραφεία της πλατείας Γεωργίου, όπου η μεν προϊσταμένη μπαινόβγαινε στο δικό της γραφείο ακούγοντας… μουσική, οι δε εργαζόμενοι ήταν στην «τσίτα» και είχαν ανέβει από την αγανάκτησή τους στα… κεραμίδια!