Η φιέστα ανόδου του Αστέρα Τέμενης – Φωτογραφίες

Πλήθος κόσμου έδωσε «παρών» στη φιέστα ανόδου του Αστέρα Τέμενης, σε μια εκδήλωση που περιελάμβανε βραβεύσεις, εκπλήξεις και φυσικά την απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή της Α2 ΕΣΚΑ-Η διά χειρός του νέου προέδρου της Ενωσης Παναγιώτη Λυκούδη.

Αστέρα Τέμενης Η ομάδα του Αστέρα Τέμενης γιόρτασε δεόντως μια χρονιά μεγάλων επιτυχιών

Ο Αστέρας Τέμενης κατέκτησε πανάξια το φετινό πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί μια νέα μεγάλη δύναμη στο μπάσκετ της περιοχής μας. Η λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου γιορτάστηκε με κάθε επισημότητα, με μια όμορφη εκδήλωση στο ανοικτό γήπεδο του Αστέρα Τέμενης, ενώ ακολούθησε και δεξίωση στην έπαυλη του Θεόδωρου Καρούτζου, μεγάλου χορηγού του συλλόγου. Το pelop.gr ήταν «παρών» στη φιέστα ανόδου του Αστέρα Τέμενης – που περιελάμβανε και τη τελετή λήξης των Ακαδημιών του Συλλόγου – και σας παρουσιάζει πλούσιο αφιέρωμα με τον φακό του Δημήτρη Περδίκη.

Αστέρα Τέμενης  Αστέρα Τέμενης Αστέρα Τέμενης Αστέρα Τέμενης Αστέρα Τέμενης Αστέρα Τέμενης Αστέρα Τέμενης Αστέρα Τέμενης Αστέρα Τέμενης Αστέρα Τέμενης Αστέρα ΤέμενηςΑστέρα Τέμενης