Φωτιά στον Real FM – Στο νοσοκομείο ηχολήπτρια – Το μήνυμα Χατζηνικολάου ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ
Η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Στην είσοδο του κτιρίου βρέθηκαν υπολείμματα από γκαζάκια.
Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα στο κτίριο όπου στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός Real FM στη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι. Η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως στην είσοδο του κτιρίου βρέθηκαν υπολείμματα από γκαζάκια.

«Είναι ολική η καταστροφή. Οι εργαζόμενοι είμαστε λυπημένοι, δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που συμφωνεί με τη φίμωση της ελευθεροτυπίας. Πρέπει τα ραδιόφωνα να είναι ελεύθερα, να τοποθετούνται, να σχολιάζουν. Αυτό που βλέπουμε μας λυπεί όλους και εσάς και εμάς που είμαστε στο Real Group. Πρόκειται για 300 εργαζόμενους. Είναι εμφανές ότι κάποιος προσπάθησε να μας φιμώσει, κάποιος δεν ήθελε να ακουγόμαστε. Τρεις εκρήξεις έγιναν περίπου 03:05 το πρωί.
Η συνάδελφος η οποία ήταν βάρδια ηχολήπτρια είναι καλά στην υγεία της, νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο», δήλωσε ο δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού, Γιάννης Παπαγιάννης.
«Εκρήξεις και φωτιά στον Real FM και στη Realnews! Μας καίνε! Προσπαθούν να μας κλείσουν!», έγραψε στο Twitter ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Εκρήξεις και φωτιά στον Real FM και στη Realnews! Μας καίνε! Προσπαθούν να μας κλείσουν! pic.twitter.com/7gKTmnRYn0
— Nikos Chatzinikolaou (@NChatzinikolaou) July 13, 2022
Πηγή:newsbeast.gr
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γάμος για την κόρη του Γιάννη Βρούτση: Ποιος είναι ο γαμπρός ΦΩΤΟ
Τηλεφωνικά προθέματα Αττικής: σε ποια περιοχή ανήκει ένα 210
Waze: Στο ευρωπαικό δικαστήριο έφτασαν οι αναφορές για την αστυνομία
Θεατρική βραδιά από τους «Ταξιδευτές της Πρόζας» στα Ροΐτικα ΦΩΤΟ
Black Friday 2026: Πότε πέφτει φέτος η μεγάλη γιορτή των εκπτώσεων
