Πάτρα – Καταγγελία στην «Π»: Δεν δέχθηκαν να εξετάσουν μητέρα με την κόρη της στο ΠΓΝΠ – Εφημέρευε το νοσοκομείο

Αναλυτικά όσα είπε στην «Π» για τρεις απόπειρες να εξετάσουν την κόρη της

Πάτρα - Καταγγελία στην «Π»: Δεν δέχθηκαν να εξετάσουν μητέρα με την κόρη της στο ΠΓΝΠ - Εφημέρευε το νοσοκομείο

H περιγραφή γυναίκας, για ό,τι πέρασε στο Νοσοκομείο Ρίου πριν μερικές ημέρες συγκλονίζει: «Φτάσαμε, με οξεία κοιλία και 38,1C και με αρνητικό rapid test κορονοϊού. Στις 7:30μ.μ. ο χειρούργος αρνήθηκε να δει την κόρη μου. “Να πάει λέει στους παθολόγους”. Ηταν η τρίτη και τελευταία φορά που έγινε αυτή η παραπομπή. Το κακό είναι πως ο συγκεκριμένος δεν δεχόταν να δει περιστατικά που δεν τους είχανε πάρει αίματα, Ro θώρακος ,u/s κ.λπ. Δηλαδή έπρεπε οι παθολόγοι να κάνουν τη “λάντζα” και μετά θα μας δέχονταν. Την πρώτη φορά πήγα με την εντολή εξέτασης δήλωσα επαγγελματική ιδιότητα (μια και έχω σχέση με τον χώρο της υγείας) και συμπτώματα. Μου είπε πως δεν ήμουν στην θέση να πω πού θα πάει. Πήγαμε στα ύποπτα, την εξέτασε ένας παθολόγος, και μας παρέπεμψε για χειρουργική εκτίμηση. Μόλις ο χειρούργος είδε ποιος υπέγραψε την παραπομπή δήλωσε ότι ο συγκεκριμένος “ήταν πολύ νέος για να δεχτεί την παραπομπή του”. Την τρίτη φορά μας παρέπεμψε η κυρία Γιώτη. Την ενημέρωσα πως είχαν γίνει άλλες δύο προσπάθειες. Μίλησε μαζί του, και πάλι δεν μας δέχτηκε. Οι  παθολόγοι έτρεχαν στην κυριολεξία πανικόβλητοι να εξετάσουν όλον τον κόσμο. Κα ο γιατρός από το χειρουργικό τους “φόρτωνε” καθαρά χειρουργικά περιστατικά. Προκειμένου να μην χρειαστεί να γράψει αίματα εξετάσεις κ.λπ. Ενας γιατρός “αμαύρωσε” την υπερπροσπάθεια όλων των υπολοίπων. Δεν μου δηλώθηκε το ονοματεπώνυμο του προκειμένου να κινηθώ δια της νομίμου οδού».

Η γυναίκα πήρε την κόρη της και την πήγε σε ιδιώτη γιατρό, φανερά απογοητευμένη από την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου εφημερεύοντος ιατρού.

Κατά τα άλλα… χάσαμε έναν άνδρα 49 ετών στο μη εφημερεύον – εκείνη τη νύχτα –  Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» και «συζητούσαμε» για μία εβδομάδα… για τα λάθη και τις παραλείψεις στο «σύστημα»!

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ