Σάμος: Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ – Είχε προηγηθεί δόνηση 4,7 Ρίχτερ
Μετά τον σεισμό των 4,7 Ρίχτερ (αρχικά γινόταν λόγος για 4,5 Ρίχτερ) νέος ακόμα πιο ισχυρός ταρακούνησε το νησί.
Νέος πιο ισχυρός σεισμός 5,2 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13:10 στη Σάμο και σε διαφορά μόλις λίγων λεπτών από τη σεισμική δόνηση των 4,7.
Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών ή από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο είναι λύσεις προερχόμενες από το αυτόματο υπολογιστικό σύστημα, χωρίς τη συμμετοχή σεισμολόγου. Ενημερώνονται συνεχώς με την άφιξη νέων δεδομένων.
Λέκκας για Σάμο: Δεν είναι η τυπική ακολουθία – Δεν είναι μετασεισμός ο δεύτερος
«Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες η ζημιές»
Μιλώντας στο newsit.gr ο δήμαρχος ανατολικής Σάμου Γιώργος Στάντζος ανέφερε: «Ταρακουνηθήκαμε αρκετά. Δεν υπάρχουν αναφορές για μικρο-τραυματισμούς ούτε για υλικές ζημιές. Ο κόσμος είναι ψύχραιμος και αυτή τη στιγμή οι δικές μας τεχνικές υπηρεσίες ελέγχουν χώρους και πιθανά κτίρια διότι η Σάμος είναι τραυματισμένη από τον προηγούμενο σεισμό του ‘20».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Sonos μόλις παρουσίασε τον εξοπλισμό των ονείρων σας και ενσωματώνει το ChatGPT
Κυψέλη: Τα παιδιά κρατούν τις απαντήσεις που δεν δίνουν οι κατηγορούμενοι – Κρίσιμες οι καταθέσεις τους
Γιατί δεν πρέπει να αποθηκεύετε τα μπαχαρικά πάνω από την κουζίνα ή στο ψυγείο
Ξεχάστε το σφουγγάρισμα: Τα υπερσύγχρονα Roomba Max 875 και Plus 678 αναλαμβάνουν δράση
Φωτιά στον Μύτικα Θήβας: 8 αεροσκάφη στη μάχη – 42 πυροσβέστες και 16 οχήματα
