Lady Gaga: Γιατί αναγκάστηκε να διακόψει τη συναυλία της – Ζήτησε συγγνώμη δακρυσμένη ΒΙΝΤΕΟ

Δακρυσμένη ζήτησε συγγνώμη από τους φαν της, με βίντεο που ανάρτησε στο Instagram.

Η Lady Gaga αναγκάστηκε να διακόψει συναυλία στη Φλόριντα, εξαιτίας σφοδρής καταιγίδας.

Το σόου πλησίαζε στο τέλος του, στη συναυλία που θα έκλεινε την περιοδεία Chromatica Ball, όταν άρχισαν να πέφτουν κεραυνοί κοντά στο Hard Rock Stadium, στο Μαϊάμι.

«Πρέπει να σταματήσουμε το σόου για ένα λεπτό», είπε η σταρ στους 65.000 θαυμαστές της και τους συμβούλευσε «πραγματικά ήρεμα» να μετακινηθούν σε χώρο που μπορούσαν να καλυφθούν. Παρότι ήλπιζε ότι η καταιγίδα θα περάσει, τελικά αναγκάστηκε να σταματήσει τη συναυλία.

Αργότερα, δακρυσμένη ζήτησε συγγνώμη από τους φαν της, με βίντεο που ανάρτησε στο Instagram. «Προσπαθήσαμε πραγματικά να τελειώσουμε το σόου απόψε στο Μαϊάμι, αλλά δεν μπορούσαμε. Γιατί ακόμη κι όταν σταμάτησε κάπως η βροχή, υπήρχαν κεραυνοί που έπεφταν τόσο κοντά μας», είπε φορώντας ακόμη το outfit που φορούσε στη σκηνή.

«Δεν ξέρω τι θα έκανα εάν συνέβαινε τίποτα σε οποιονδήποτε από το κοινό ή σε κάποιο μέλος της ομάδας μου», σημείωσε. «Συγγνώμη που δεν κάναμε την επική εμφάνιση, αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει η ζωή», συμπλήρωσε προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της και κρατώντας ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα που κάποιος της πέταξε στη σκηνή.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)