Το Πολύεδρο παρουσιάζει το βιβλίου “Άγια θάλλασσα” του Παναγιώτη Νάννου

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο Πολύεδρο, ο συγγραφέας Παναγιώτης Νάννος θα παρουσιάσει το βιβλίο, «Άγια θάλασσα».

Το Πολύεδρο παρουσιάζει το βιβλίου "Άγια θάλλασσα" του Παναγιώτη Νάννου

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 10:45 το πρωί στον κήπο του Πολύεδρου, ο συγγραφέας Παναγιώτης Νάννος θα παρουσιάσει το βιβλίο, «Άγια θάλασσα» σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ελληνικά γράμματα και τον βιότοπο πολιτισμού Culturebook.gr.

Το Πολύεδρο παρουσιάζει το βιβλίου "Άγια θάλλασσα" του Παναγιώτη Νάννου
Για το βιβλίο θα μιλήσουν, o Αντώνης Δ. Σκιαθάς, ποιητής και πρόεδρος του γραφείου ποιήσεως και η Εύα Αθανασοπούλου, Δρ. Πολεοδομίας και συγγραφέας. Επιλέγουν και διαβάζουν αποσπάσματα από το έργο, οι ομιλητές και ο συγγραφέας.

Ο Παναγιώτης Νάννος γεννήθηκε στο Μορφοβούνι Καρδίτσας το 1962. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες – Διοίκηση & Οικονομία της Υγείας, όπου έκανε μεταπτυχιακές σπουδές. Αρθρογράφος, ερευνητής Τοπικής Ιστορίας και Λαογραφίας, τα κείμενά του δημοσιεύονται στον ημερήσιο Τύπο της Θεσσαλίας.

Το Πολύεδρο παρουσιάζει το βιβλίου "Άγια θάλλασσα" του Παναγιώτη Νάννου

Το “Σκιές οδοιπόρων” είναι το πρώτο λογοτεχνικό του βιβλίο, για το οποίο έλαβε το Βραβείο Μυθιστορήματος στον Α΄ Πανελλήνιο Διαγωνισμό του Ιδρύματος Βασιλική και Όλγα Σταυροπούλου (2009). Έχει λάβει επίσης το Α΄ Βραβείο Διηγήματος (Σικελιανά 2006), διάκριση στην ποίηση κ.ά.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ