Θρήνος στη Λευκάδα: Η τραγική ιστορία του 4χρονου Φλοριάν που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Πανελλήνια συγκίνηση από την τραγική ιστορία του 4χρονου Φλοριάν.

Λευκάδα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Καρυά Λευκάδας, μετά την τραγωδία που έγινε το βράδυ της Παρασκευής, στην Επαρχιακή οδό Σύβρου Καρυάς, όπου ένα αγόρι μόλις 4 ετών, ο μικρός Φλοριάν, καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε ο πατέρας του.

Σύμφωνα με το lefkadapress, η οικογένεια του Σοκόλ είναι μια από τις πιο αγαπητές οικογένειες στην Καρυά, την Εγκλουβή και όλη την Λευκάδα. Ο πατέρας, η μητέρα και ο μικρός 4χρονος Φλοριάν, που ήταν όλη τους η ζωή.

Όταν ο Φλοριάν γεννήθηκε με πρόβλημα στην καρδιά ο πατέρας έβαλε σκοπό της ζωής του να γίνει καλά το παιδί του. Δούλευε νύχτα – μέρα για να μπορέσει να εξασφαλίσει τα χειρουργεία και ότι άλλο χρειαζόταν ο μικρός του άγγελος. Και τα είχε καταφέρει. Ο μικρός πήγαινε καλά, είχε ξεκινήσει και το σχολείο. Όλη η ζωή της οικογένειας ήταν αυτός ο μικρός.

ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Ο μικρός μονάκριβος Φλοριάν είχε σχέση εξάρτησης με τον πατέρα του. Την Παρασκευή ο Σοκόλ θέλησε να πάει με το τρακτέρ ψηλά κοντά στις κεραίες του ΟΤΕ πάνω από τον Άγιο Δονάτο, πιθανόν για να μαζέψει ξύλα.

Ο μικρός ήθελε πολύ να πάει μαζί, επέμενε. Και ο πατέρας υποχώρησε και τον πήρε. Και έγινε το κακό λίγο πριν τις 21.00.

Οι εικόνες συγκλονιστικές. Ο πατέρας με το παιδί στον ώμο να τρέχει μήπως και το σώσει για να μειώσει την απόσταση από τα ασθενοφόρα που έφταναν. Ο 16χρονος θείος του μικρού, που ήταν μαζί, τραυματίστηκε στο πόδι και χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο της Λευκάδας.