Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού: Συνελήφθη η μητέρα της 12χρονης – Προφυλακιστέοι οι δύο βιαστές

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού. Συνελήφθη η μητέρα. Κατηγορείται για μαστροπεία. Προφυλακιστέοι οι Μίχος και Σοφιανίδης

12χρονη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση του Κολωνού και τον βιασμό της 12χρονης.

Η 38χρονη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης, συνελήφθη αργά το μεσημέρι της Τετάρτης, με ένταλμα που εξέδωσε η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Η μητέρα κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία.

Η 33η Ανακρίτρια φαίνεται να περιλαμβάνει στο ένταλμα για την σύλληψη της γυναίκας και άλλες κατηγορίες, ωστόσο το γεγονός πως η κύρια κατηγόρια που της αποδίδει είναι αντίστοιχη με του Ηλία Μίχου, που κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα, ανάμεσα σε άλλα , όπως ο βιασμός, σημαίνει πως θεωρεί ότι το παιδί εκδίδονταν με την συμβολή της μητέρας του .

Αργά το μεσημέρι της Τετάρτης όχημα από το Ανηλίκων έφτασε στο σπίτι της. Μαζί με τη μητέρα, οι αστυνομικοί πήραν και τρία παιδιά.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι θα υπάρξει ένταλμα για άτομο από το συγγενικό περιβάλλον του παιδιού, το οποίο είναι τελικά η ίδια του η μητέρα.

Κολωνός: Ραγδαίες εξελίξεις – Πληροφορίες για σύλληψη από το περιβάλλον της 12χρονης

Σημειώνεται πως πριν λίγο έγινε γνωστό ότι προφυλακιστέοι κρίθηκαν  οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό.

12χρονη

Στη σύντομη διαδικασία που προηγήθηκε, καθώς ο περισσότερος χρόνος αναλώθηκε στην προσπάθεια διορισμού δικηγόρου για τους δύο κατηγορούμενους Ηλία Μίχο και Γιάννη Σοφιανιδη, και οι δύο φέρονται να ομολόγησαν μόνο τη «συνεύρεση τους» με παιδί.

Κολωνός: Προφυλακιστέοι Μίχος και Ορφανίδης για την έκδοση και βιασμό της 12χρονης  

Ο Μίχος αρνήθηκε να αναφερθεί σε όλες τις άλλες κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ενώ ο δεύτερος φέρεται να μην αποδέχεται την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων που του αποδίδεται, όπως και στον καταστηματάρχη, από χθες μετά την συμπληρωματική δίωξη που ασκήθηκε.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας, μετά το πέρας της απολογητικής διαδικασίας, ομόφωνα έκριναν πως οι δύο κατηγορούμενοι πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή.