Συνάντηση Παναγιωτόπουλου και Ακάρ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ
Ένα τετ α τετ που διήρκησε 22 λεπτά.
Η ατζέντα του Νίκου Παναγιωτόπουλου παραμένει γεμάτη, καθώς ύστερα από τη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, τώρα είχε συζήτηση και με τον Χουλουσί Ακάρ.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Έλληνας υπουργός καταδίκασε κάθε αναθεωρητισμό που προκαλεί αποσταθεροποίηση στην Ευρώπη.
Από την Πράγα ο Ερντογάν είχε αφήσει ένα «παράθυρο» ανοιχτό να ενεργοποιηθούν ξανά οι δίαυλοι επικοινωνίας και μάλιστα σε επίπεδο ηγετών, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα είναι αυτός ο οποίος θα επιλέξει τον χρόνο και τον τόπο πιθανής συνάντησης του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Χθες στις Βρυξέλλες ο κ. Παναγιωτόπουλος είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, στην έδρα της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της Συνόδου των αρμόδιων υπουργών.
Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας θα δει, πάντως, τον Αμερικανό ομόλογό του Λόιντ έστιν, αλλά και τους ομολόγους του από Γερμανία Κριστίνε Λάμπρεχτ και Γαλλία Σεμπαστιάν Λεκορνύ.
Πηγή: dikaiologitika.gr
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Προσωπικός Βοηθός: Πώς θα κάνετε αίτηση για 1.939 ευρώ τον μήνα
Τα social media «καταβροχθίζουν» την τηλεόραση
Ο Ιστιοπλοϊκός της Πάτρας στο Aegean Regatta 2026
Οι 4 Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά έως τα Χριστούγεννα 2026
Η Apple αποκάλυψε κατά λάθος τα AirPods με κάμερα
Στο πλευρό των πολιτών ο Ανδρέας Κατσανιώτης για τον Δεκαπενταύγουστο
ΕΕΤΑΑ – Παιδικοί σταθμοί: Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα
Το YouTube αλλάζει και τα νούμερά σου θα εκτοξευθούν αλλά τα έσοδα όχι
