Η Παναχαϊκή κατέκτησε το 3ο τουρνουά beach soccer «Σπ. Αβράμης»

ΝΑΠΟΛΗ

Μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό, η ομάδα beach soccer της Παναχαϊκής ήταν αυτή που νίκησε με 7-6 τη Νάπολι Πατρών και κατέκτησε την κούπα στο 3ο τουρνουά «Σπύρος Αβράμης» που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.

 

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και πήγαινε γκολ-γκολ μέχρι το τέλος όπου κρίθηκε στο φινάλε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γ. Καϊμακα με τη Νάπολι να μένει στην 2η θέση.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι: Δημήτρης Μικελάτος (3) και από ένα οι Γιάννης Καϊμακάς, Σωτήρης Μικελάτος, Νάσος Καλογερόπουλος και Διονύσης Βαλσαμής.

 

Ντέρμπι έγινε και στο μικρό τελικό όπου στο ματς ανάμεσα στην Γύμνασις και την ομάδα  επίλεκτων, ήρθε 4-4 και στα πέναλτι η ομάδα των legends νίκησε με 8-7 και πήρε την 3η θέση.

 

Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν οι απονομές στους νικητές από τον αντιπρόεδρο του ΠΕΑΚ, Μιχάλης Κουρέτα και τον αντιπεφερειάρχη Τάκη Παπαδόπουλο με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να στηρίζει το τουρνουά.

 

Να σημειωθεί ότι mvp του τουρνουά ο Γιάννης Καϊμακάς της Παναχαϊκής και καλύτερος τερματοφύλακας, ο Αλέκος Γιαννακόπουλος από τους legends.

 

Στα θετικά του τουρνουά ότι ειδικά την Κυριακή βρέθηκαν πολλοί φίλαθλοι στο γήπεδο «Σ. Αβράμης» και είδαν από κοντά τους αγώνες.