Δραπετσώνα: Βίαζε την κόρη του από όταν ήταν 11χρονών – Τι είπε η ανήλικη
Ο 54χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, κατηγορείται ότι βίαζε την 14χρονη σήμερα κόρη του. Νέα υπόθεση βιασμού στη Δραπετσώνα.
Μια νέα υπόθεση σε σεξουαλικής κακοποίησης βλέπει το φως της δημοσιότητας, όπου ένας πατέρας συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίαζε την 14χρονη (σήμερα)κόρη του, στη Δραπετσώνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι είπε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας της την βίαζε από τότε που ήταν 11 ετών.
Ο 54χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, κατηγορούμενος για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
iPad mini: Η Apple ετοιμάζει την πιο σημαντική αλλαγή που περιμέναμε χρόνια
Ένα γεμάτο τριήμερο και με διαγωνισμό δηλωτής στο Καλούσι ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
AirPods 5: Η Apple ίσως τα παρουσιάσει μαζί με τα νέα iPhone
Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης επέστρεψαν στο μέρος όπου παντρεύτηκαν
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Razer Huntsman V3 Pro: Το πρώτο low-profile analog optical πληκτρολόγιο esports
