Κατερινόπουλος για υπόθεση Κολωνού: «Αν υπάρχει αστυνομικός είναι ένα χτύπημα στον θεσμό»

Οι δηλώσεις που έκανε στον αέρα του Alpha o ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ.

Κατερινόπουλος

Το πρωί της Πέμπτης (20/10), κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha, o ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Κολωνού.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, εάν είχε ο ίδιος τον χειρισμό της υπόθεσης του Κολωνού, θα άφηνε για λίγες ημέρες ακόμα ασύλληπτη τη μητέρα της 12χρονης.

«Θα ευχόμουν να μην υπάρχει αστυνομικός στην υπόθεση. Μέχρι το βράδυ θα ξέρουμε. Αν υπάρχει αστυνομικός είναι ένα χτύπημα στον θεσμό», δήλωσε. «Είναι απαράδεκτο. Ο αστυνομικός όφειλε αμέσως μπήκε στην πλατφόρμα να το καταθέσει στις αρμόδιες Αρχές της υπηρεσίας του. Αντίθετα ο διεστραμμένος έκανε το αντίθετο. Αυτοί δεν έχουν θέση στην αστυνομία».

«Πρόκειται για κύκλωμα, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Όταν το παιδί αυτό το πήγαιναν στον οίκο ανοχής ήταν κύκλωμα. Δεν είναι εύκολο να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και άλλα παιδιά Εκτιμώ ότι δεν μπορεί να αφορά μόνο ένα παιδί, αφορά και άλλα παιδιά, η υπόθεση», ανέφερε ο κ.Κατερινόπουλος.

«Πολλά είδαν το φως της δημοσιότητας που δεν θα έπρεπε να βγουν γιατί μια προανάκριση για να είναι επιτυχημένη πρέπει να είναι μυστική. Αν τα στοιχεία σε βάρος της μάνας δεν ήταν ατράνταχτα ειδικά για το παιδί δεν θα είχε συλληφθεί. Αν χειριζόμουν την υπόθεση θα προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να την κρατήσω λίγες μέρες ακόμα στο περιθώριο για να μιλήσει το παιδί περισσότερο από όσο είχε μιλήσει».

Πηγή: newsbeast.gr