Καιρός: Ηλιοφάνεια και ασθενείς βροχές σήμερα, «ζεστό» Σαββατοκύριακο – Τι αλλάζει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

ενικά αίθριος καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα με ασθενείς βροχές μέχρι το μεσημέρι σε κεντρική Μακεδονία, ανατολική Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια,

Καιρός

Γενικά αίθριος καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα με ασθενείς βροχές μέχρι το μεσημέρι σε κεντρική Μακεδονία, ανατολική Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, Σποράδες και Κρήτη σύμφωνα με την πρόβλεψη της Χριστίνας Σούζη. Οι άνεμοι στο Αιγαίο μέχρι 7 μποφόρ και η θερμοκρασία το μεσημέρι έως 24-25 βαθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Το Σάββατο καλός καιρός με τη θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. Η καλοκαιρία θα συνεχιστεί την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός του Σαββατοκύριακου και τι αλλάζει για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Τα πρώτα στοιχεία για τον καιρό του Σαββατοκύριακου, αλλά και για την εξέλιξη των επόμενων ημερών ενόψει και του 3ημέρου της 28ης Οκτωβρίου έδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα το Σάββατο (22/10) όλη η χώρα θα έχει ηλιοφάνεια, ενώ την Κυριακή (23/10) το θερμόμετρο θα δείξει τοπικά ακόμη και 28 βαθμούς (στις περιοχές μακριά από τη θάλασσα και στα πεδινά).

Ο καλός καιρός θα συνεχιστεί και για τις επόμενες ημέρες, ενώ δεν φαίνεται να έχουμε βροχές μέχρι και τις αρχές Νοεμβρίου.

Όσο για τον καιρό του 3ημέρου της 28ης Οκτωβρίου, κάποια ψυχρή αέρια μάζα αναμένεται να ρίξει λίγο τη θερμοκρασία, σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.