Super League 2: Αυτές είναι οι 29 από τις 36 ομάδες

Θεωρητικά θα συμμετάσχουν όλες, αλλά στην πράξη θα πρέπει να δούμε ποιες θα πληρούν τα νέα κριτήρια που έχουν τεθεί

PANACHAIKI

To πρωτάθλημα της Football League ολοκληρώθηκε, που σημαίνει ότι τώρα είναι γνωστό το μεγαλύτερο ποσοστό των ομάδων που θα συμμετάσχουν στη Super League τη νέα περίοδο. Το πρωτάθλημα θα έχει θεωρητικά 36 ομάδες και λέμε θεωρητικά, γιατί μοιάζει δύσκολο αυτή τη στιγμή να πληρούν όλες τα νέα κριτήρια που έχει θέσει η Πολιτεία. Εκκρεμεί στον Νότιο Ομιλο της FL μία ένσταση κατά της Ρόδου όπου κινδυνεύει ακόμη και με υποβιβασμό, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει επίσημα τι θα γίνει με τις ΑΕ Καραϊσκάκη και ΟΦ Ιεράπετρας που υποβιβάστηκαν από την SL2.

Οι 29 ομάδες που θεωρητικά είναι σίγουρες στη νέα Super League 2 είναι οι Β’ Ομάδες των ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, η ΑΕΛ που έπεσε από την SL1, οι Ξάνθη, Λεβαδειακός, Εργοτέλης, Χανιά, Διαγόρας Ρόδου, Παναχαϊκή, Τρίκαλα, Απόλλων Λάρισας, Δόξα Δράμας, Βέροια, Καβάλα, Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου, Πιερικός, Τρίγλια, Θεσπρωτός, Αλμωπός Αριδαίας, Καλαμάτα, Επισκοπή, Ιάλυσος, Σαντορίνη, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Νίκη Βόλου.

Εκκρεμούν ακόμα 7 θέσεις με τη μία να κρίνεται ανάμεσα σε Ρόδο και Αστέρα Βλαχιώτη (ανάλογα με τη δικαστική εξέλιξη), οι άλλες 4 θα καλυφθούν από τα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής που βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ παραμένει ανοικτό τι μέλλει γενέσθαι με τους 2 που έπεσαν φέτος από την SL2.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ