Κίνδυνος για τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου

Η ΜΕΘ του Αγρινίου στην οποία έχουν απομείνει δύο ιατροί και κινδυνεύει να ανασταλεί η λειτουργία της, την ώρα που έχει προκηρυχθεί θέση ιατρού.

Κίνδυνος για τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου

Επανήλθαν οι νοσοκομειακοί ιατροί Αιτωλοακαρνανίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία καλώντας παράλληλα για συμμετοχή στη χθεσινή απεργία.

Στην ανακοίνωση-κάλεσμά τους όμως στέκονται σε ένα σημαντικό θέμα που έχει προκύψει στο νοσοκομείο Αγρινίου. Αφορά τη ΜΕΘ του Αγρινίου στην οποία έχουν απομείνει δύο ιατροί και κινδυνεύει να ανασταλεί η λειτουργία της, την ώρα που έχει προκηρυχθεί θέση ιατρού.

Παράλληλα, παρατηρούνται, λένε, σοβαρές ελλείψεις και υποστελέχωση στην πλειοψηφία των τμημάτων, με την ασφάλεια των προγραμμάτων εφημερίας να είναι στον αέρα, όπως η παθολογική κλινική αλλά και άλλα τμήματα που προκειμένου να αντεπεξέλθουν οι συνάδελφοι εξαναγκάζονται σε υπερεφημέρευση (χειρουργική, γυναικολογική, αιμοδοσία).

Να σημειωθεί πως το νοσοκομείο Αγρινίου αναμένεται να ενισχυθεί με εννέα ειδικευόμενους ιατρούς ενώ ανακοινώθηκαν και οι δύο ιατροί που υπηρετούν στον ιδιωτικό τομέα και θα εκτελούν πρόσθετες εφημερίες και ιατρικές πράξεις. Πρόκειται για ένα μαιευτήρα και έναν καρδιολόγο που υπέγραψαν σύμβαση με το Νοσοκομείο Αγρινίου.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ