Απόλλων-Λαύριο, ο κόσμος να κάνει τη διαφορά!

Απόλλων

Παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού είναι αυτό που θα παίξει σήμερα στις 17.00 ο Απόλλων Carna στο κλειστό γήπεδο του Συλλόγου στην Περιβόλα με το Λαύριο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League.

Το Λαύριο έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο με τους «μελανόλευκους», την παραμονή και καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό θα είναι για τον Απόλλωνα να καταφέρει να πάρει σήμερα τη νίκη. Και επίσης καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό θα είναι για τον Απόλλωνα να έχει τον κόσμο του στο πλευρό του.

Αλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν σε παιχνίδια τέτοιας σημασίας και κρισιμότητας, ο κόσμος της Πάτρας έκανε τη διαφορά δίνοντας ώθηση στους «μελανόλευκους» να φτάσουν σε μεγάλες νίκες και αυτό πρέπει να γίνει και σήμερα!

5, 10, 5 ΕΥΡΩ

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τα εισιτήρια για το σημερινό παιχνίδι κοστίζουν 15 (κερκίδα Α’) και 10 ευρώ (κερκίδες Γ’, Δ’), ενώ έχει κυκλοφορήσει και περιορισμένος αριθμός εισιτήριων με 5 ευρώ για μαθητές, φοιτητές, πολύτεκνους και ανέργους. Μάλιστα η προπώληση θα συνεχιστεί σήμερα από τις 11.00 μέχρι το άνοιγμα των εκδοτηρίων στο κλειστό γήπεδο του Συλλόγου στην Περιβόλα.

Ακόμη τα εισιτήρια για το παιχνίδι διατίθενται και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ticketmaster.gr

ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Μεγάλη η κρισιμότητα του σημερινού παιχνιδιού του Απόλλωνα με το Λαύριο και η ΚΕΔ/ΕΟ επέλεξε επί της ουσίας να το διευθύνουν τρεις διαιτητές από την Αθήνα. Τους Κορομηλά, Μάνο και Τσολάκο.

Δηλαδή για το Λαύριο και όλες τις άλλες ομάδες της Αττικής δεν ισχύει η εντοπιότητα, ενώ για τον Απόλλωνα και τον Προμηθέα ισχύει! Γιατί δηλαδή να μη μπαίνουν στην κληρωτίδα διαιτητές από την Πάτρα για τα παιχνίδια Απόλλωνα και Προμηθέα όπως μπαίνουν στα παιχνίδια ομάδων της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, διαιτητές από τη Θεσσαλονίκη και την Αττική;