Δυο πορείες για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου σήμερα στην Πάτρα
Παρούσα αλλά διακριτική θα είναι η Αστυνομία με βάση τον σχεδιασμό που κινείται κατά τα πρότυπα των μέτρων που ελήφθησαν την 17η Νοεμβρίου, στην Πάτρα.
Δεκατέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, από τη δολοφονία του μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου, στις 6 Δεκεμβρίου του 2008, στα Εξάρχεια από τα πυρά του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα και φέτος στην Πάτρα προγραμματίζονται πορείες, με την τοπική ΕΛΑΣ να βρίσκεται επί ποδός για την αποτροπή παρατράγουδων.
Με αφετηρία το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου, επί της οδού Κορίνθου, θα γίνουν δυο πορείες, μια στις 12 το μεσημέρι και η δεύτερη στις 7 το απόγευμα. Παρούσα αλλά διακριτική θα είναι η Αστυνομία με βάση τον σχεδιασμό που κινείται κατά τα πρότυπα των μέτρων που εφαρμόσθηκαν στον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου στις 17 Νοεμβρίου. Οι δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας έχουν ενισχυθεί από τις όμορες Διευθύνσεις.
Οι σημερινές κινητοποιήσεις γίνονται στον απόηχο των καταδρομικών επιθέσεων που κατεγράφησαν σε 3 υποκαταστήματα αλυσίδων σούπερ μάρκετ στην Πάτρα τα ξημερώματα της Δευτέρας, με την ευθύνη να αναλαμβάνει ομάδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αλλά και τη χθεσινοβραδινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε απόσταση αναπνοής απο το Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού, για τον τραυματισμό 16χρονου ρομά στη Θεσσαλονίκη, μετά από πυροβολισμού από αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Από το ChatGPT στο νηπιαγωγείο μέχρι την ειδική αγωγή: Η ΤΝ μπαίνει στην τάξη και η Πάτρα ανοίγει τη συζήτηση
Πέντε χιλιάδες ημέρες στον Άρη και μια νέα φωτογραφία από την NASA
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Welcome to UP 2026: Ο Εμφύλιος ξαναδιαβάζεται στην Πάτρα – Μνήμη, τραύμα και συγκρούσεις σε διεθνές συνέδριο
