Πρίγκιπας Χάρι: Δίνει εξηγήσεις για τη ναζιστική στολή που είχε φορέσει στα 20 του – Οι αποκαλύψεις στο νέο ντοκιμαντέρ
Ο Χάρι και η Μέγκαν εμφανίζονται στο νέο τους ντοκιμαντέρ, πραγματικά όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί ποτέ.
Μέσα από το καινούριο τους ντοκιμαντέρ για το Netflix, πραγματικά Χάρι και Μέγκαν δίνουν ένα τεράστιο παράθυρο στην προσωπική τους ζωή, στη μεταξύ τους σχέση, στην οικογένειά τους, αλλά και στη βασιλική και μη, πορεία τους μέχρι σήμερα.
Ο πρίγκιπας Harry βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει τη βαθιά του μεταμέλεια για την ημέρα που φόρεσε ναζιστική στολή σε ένα «αποκριάτικο» πάρτι το 2005. Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε πως ήταν «ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής μου». Να υπενθυμίσουμε πως ο Harry τότε ήταν 20 ετών, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «αισθάνθηκε τόσο ντροπή μετά».
«Το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να το διορθώσω», πρόσθεσε.
Κι ενώ «θα μπορούσα απλώς να το αγνοήσω και να κάνω τα ίδια λάθη ξανά και ξανά», ο Harry αποκαλύπτει πως έμαθε πολλά απ’ αυτήν την εμπειρία.

«Κάθισα και μίλησα με τον αρχιραβίνο στο Λονδίνο, κάτι που είχε βαθιά επίδραση σε μένα», αποκαλύπτει στη σειρά. «Πήγα στο Βερολίνο και μίλησα με έναν επιζώντα του Ολοκαυτώματος».
Ο Δούκας αναφέρθηκε επίσης στην ιδέα της «ασυνείδητης μεροληψίας» στην οικογένειά του, σημειώνοντας ότι ενώ «στην πραγματικότητα δεν φταίει κανείς», αυτό δεν απαλλάσσει κανέναν από την ευθύνη.
«Αφού ξεκαθαρίσεις το οτιδήποτε μέσα σου, τότε πρέπει να το διορθώσεις», είπε. «Είναι εκπαίδευση, είναι ευαισθητοποίηση και είναι ένα συνεχές έργο σε εξέλιξη για όλους – συμπεριλαμβανομένου και εμένα».
Ο Harry φωτογραφήθηκε φορώντας στολή στρατιώτη των Ναζί με περιβραχιόνιο με κόκκινο-μαύρο αγκυλωτό σταυρό και πουκάμισο του στρατού ενώ βρισκόταν για ποτό σε ένα πάρτι ενός φίλου στις 8 Ιανουαρίου 2005.
Το περιστατικό συνέβη μόλις δύο εβδομάδες πριν από την 60ή επέτειο από την απελευθέρωση του στρατοπέδου συγκέντρωσης του Άουσβιτς.
Μετά το περιστατικό, ο Harry ζήτησε συγγνώμη σε δήλωσή του, λέγοντας: «Λυπάμαι πολύ αν προκάλεσα οποιαδήποτε προσβολή σε κάποιον. Ήταν κακή επιλογή κοστουμιού και ζητώ συγγνώμη».
Το Συμβούλιο των Αντιπροσώπων των Βρετανών Εβραίων δήλωσε τότε ότι «Θα θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι όλοι κατανοούν το τεράστιο μέγεθος του Ολοκαυτώματος και την απήχηση της σβάστικα, όχι μόνο στην εβραϊκή κοινότητα, αλλά σε όλους στο Ηνωμένο Βασίλειο που επλήγησαν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο κατά των Ναζί».
Για περισσότερες λεπτομέρειες κι αποκαλύψεις μπορείς να δεις τα επεισόδια του ντοκιμαντέρ Harry & Meghan στο Netflix.
Πηγή: ipop.gr
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2026: Πότε πάνε ΑΤΜ οι συνταξιούχοι
AI slop: Το φαινόμενο που κατακλύζει τα παιδικά βιβλία και τα platforms
Η Ευρυδίκη εμφανίστηκε στην Αλυκή Αιγίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Voucher Παιδικοί Σταθμοί ΕΕΤΑΑ: Τα 9 «κρυφά» λάθη που πετούν έξω τους γονείς
Πανάκριβα τα Xbox στην ΕΕ: Έως και 200 ευρώ αύξηση στις κονσόλες
Μάρκος Σεφερλής: Η πολιτική δεν είναι ο προορισμός μου, εγώ δεν μπορώ να πω ψέματα
Μπορούν όντως οι σκύλοι να καταλάβουν ότι είστε άρρωστοι;
Τιμήθηκε από τον Δήμο Αιγιαλείας ο Αιγιώτης επιστήμονας Θέμης Προδρομάκης ΦΩΤΟ
