Πάτρα: Γιατί το «βρώμικο» κερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις των καταναλωτών
Η λύση του λεγόμενου «βρώμικου» φαίνεται η καλύτερη από πλευράς στομαχιού και οικονομικότερη.
Το «πιτόγυρο» στην Πάτρα «εκτινάχτηκε» στα 3,30 ευρώ, ένα απλό σουβλάκι (καλαμάκι) κοστίζει 2 € (μέχρι και 2,10 το βρήκαμε), οπότε πολλοί πατρινοί και φοιτητές της πόλης δείχνουν να επιστρέφουν σε παλιές συνήθειες. Τότε που μεσουρανούσε το σάντουιτς στο «Piazza» της πλατείας Τριών Συμμάχων, το «Twetty» και το «Snoopy» στην Αγίου Ανδρέου κ.λπ.
Πλέον, το απλό σάντουιτς πωλείται προς 2,50 € και έχει την τιμητική του. Τα ριγανάτα και φραγκφούρτης χορταίνουν ανθρώπους που αδυνατούν να πληρώσουν 6 € για 3 σουβλάκια, με τα οποία μπορεί και να μην χορτάσουν.
Οσο για την πίτα, λόγω ανατιμήσεων μειώθηκε «τεχνημέντως» το βάρος της και κάποιο «καλό στομάχι» θέλει 6,60 €. Αλλά ακόμη και διπλή να πάρει (με διπλό ζυμάρι), θα πρέπει να πληρώσει 4 € τη μία!
Η λύση του λεγόμενου «βρώμικου» φαίνεται η καλύτερη από πλευράς στομαχιού και οικονομικότερη. Δεν είναι τυχαίο πως ουρές σχηματίζονται σε fast food, όπως στην Αγίου Ανδρέου, προκαλώντας ακόμα και κυκλοφοριακό κομφούζιο.
Από την άλλη, οι «ντελίβερι» παραγγελίες δεν προλαβαίνουν να «φορτώνονται», με παραγεμισμένα ψωμάκια!
Οι ανατιμήσεις στις πρώτες ύλες δεν μπορούν να απορροφηθούν στις ψησταριές, που βλέπουν διαρκώς την πελατεία τους να μειώνεται, ενώ αρκετές οδηγούνται σε λουκέτα!
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News