workshop της Πράξης του ΠΑ.Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων για την απόκτηση νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων βάσει διάγνωσης αναγκών με έμφαση στην εφοδιαστική αλυσίδα

Συνάντηση Εργασίας (workshop) της Πράξης του ΠΑ.Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων για την απόκτηση νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων βάσει διάγνωσης αναγκών με έμφαση στην εφοδιαστική αλυσίδα» με κωδικό MIS5035166

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων για την απόκτηση νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων βάσει διάγνωσης αναγκών με έμφαση στην εφοδιαστική αλυσίδα» διοργανώνει Συνάντηση Εργασίας (workshop) προκειμένου να συζητηθούν τα οφέλη του Προγράμματος με μέλη του Συνδέσμου αλλά και ωφελούμενους που έχουν επιλεγεί να συμμετάσχουν στα προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης. Στόχος της Συνάντησης Εργασίας είναι να προσφέρει μια ευκαιρία στο κοινό-στόχο να λειτουργήσει διαδραστικά εξασφαλίζοντας προσωπική επαφή με το ενδιαφερόμενο κοινό και να γίνουν κατανοητά τα οφέλη της Πράξης.

Η Συνάντηση Εργασίας θα υλοποιηθεί στο Mosaic Hub (Πλατεία Μαρκάτου, Ερμού 112, Πάτρα) την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 17:4519:30. Η Συνάντηση Εργασίας της Πράξης του ΠΑ.Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ θα μεταδοθεί διαδικτυακά και θα μπορέσει να την παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος με σύνδεση μέσα από την ιστοσελίδα της Πράξης 110.pasevipe.gr είτε πατώντας τον παρακάτω QR κωδικό:

Φορέας χρηματοδότησης της πράξης είναι το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Κωδ. ΣΑΕ1191 και χρηματοδοτείται από Πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Συλλογική Απόφαση Ένταξης, αριθ. ενάριθ. έργου 2019ΣΕ11910011).

Η Πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και Εθνικούς Πόρους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το pasevipe.secretary@gmail.com.