Σωματείο Διανομέων Αχαΐας: Μοίρασαν… χαρά σε οικογένειες και το 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο

Κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από το Σωματείο Διανομέων Αχαΐας

Σωματείο Διανομέων Αχαΐας

Η περίοδος των γιορτών αποκτά ακόμα μεγαλύτερο νόημα όταν γίνονται αγνές πράξεις προς όφελος αδύναμων ανθρώπων.

Σε τέτοιες πράξεις προχώρησαν μέλη του Σωματείου Αυτοαπασχολούμενων Διανομέων Αχαΐας και αρκετών συναδέλφωντους, εκτός αυτού, καθώς θέλησαν να σταθούν αλληλέγγυοι σε ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν είδη πρώτης ανάγκης ώστε να κάνουν Χριστούγεννα με ζεστασιά και αγάπη.

Ολες τις προηγούμενες ημέρες, το σωματείο κινητοποίησε φίλους και γνωστούς, αποφάσισε δε να δώσει μέρος από το υστερήμα, με σκοπό να μοιράσουν τρόφιμα και δώρα σε οικογένειες της πόλης.

Οι οικογένειες που μοιράστηκαν οι – περισσότερες από 60 – σακούλες με προϊόντα που συγκεντρώθηκαν, βρέθηκαν μέσω της σελίδας στο Facebook «Χαρι-Ζω Πάτρα», όπου ασχολείται ενεργά με τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της πόλης,οργάνωση που έγινε από τους ίδιους τους διανομείς, όπως επίσης και η διανομή των σακούλων πόρτα-πόρτα.

 

Σωματείο Διανομέων Αχαΐας

Δεκάδες σακούλες με προϊόντα συγκέντρωσαν οι διανομείς

 

Την Παρασκευή, προπαραμονή Χριστουγέννων, από νωρίς το πρωί, συγκεντρώθηκαν όλοι στο Wolt Market της Πάτρας, απ’ όπου αι ξεκίνησε η διανομή.

«Ας γίνουμε φέτος ο Αη Βασίλης για κάποιες οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη» δήλωσαν με μια φωνή.

Πέρα από τη διανομή, σε πολλά σημεία, μοίρασαν χαρά και στο 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πάτρας, όπου τους υποδέχθηκε η διευθύντρια Κωνσταντίνα Γκίκα, η οποία και τους ευχαρίστησε για την ευγενική τους κίνηση.

 

Σωματείο Διανομέων Αχαΐας