3on3 flash open ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021: Το μπασκετικό ταξίδι συνεχίζεται στην Πάτρα!

Το τουρνουά πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και με την αρωγή του Δήμου Πατρέων. Η συμμετοχή στη διοργάνωση είναι δωρεάν.

flash open

Μετά τα Χανιά και το Ηράκλειο Κρήτης, ήρθε η σειρά της πόλης μας να ζήσει ένα τριήμερο γεμάτο μπάσκετ, διασκέδαση και συγκινήσεις.

Τελευταίας τεχνολογίας γήπεδα, μπασκέτες και τάπητας FΙΒΑ, τα μοναδικά που είναι αναγνωρισμένα από την παγκόσμια ομοσπονδία, θα μετατρέψουν την Πάτρα σε ένα τεράστιο κέντρο καλαθοσφαίρισης και διασκέδασης υπό τους ήχους μουσικής.

Το τουρνουά πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και με την αρωγή του Δήμου Πατρέων.

Καλούμε μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στο 3on3 Flash Open Street Basketball που θα διεξαχθεί στο μώλο της Αγίου Νικολάου από την Παρασκευή 9έως και την Κυριακή 11Ιουλίου 2021. Η συμμετοχή στη διοργάνωση είναι δωρεάν.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχει επιβάλλει η πανδημία Covid 19 οι αγώνες θα διεξαχθούν τηρώντας όλους τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στο οποίο εντάσσονται οι υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες και οι δραστηριότητες αναψυχής. Διασώστες του Ερυθρού Σταυρού θα καλύψουν υγειονομικά τους συμμετέχοντες στους αγώνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιούν την εγγραφή τους έως και την Πέμπτη 8 Ιουλίου και ώρα 20:00 στο www.flash3on3.gr ή στο cosmossport.gr.Για το πρόγραμμα και την εξέλιξη του τουρνουά οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται από την ιστοσελίδα:flash3on3.gr και στο facebook: flashevents. Λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου,ο αριθμός των δηλώσεων συμμετοχής είναι περιορισμένος.Όταν συμπληρώνονται οι εγγραφές για κάποια κατηγορία, αυτή θα “κλείνει”στην ηλεκτρονική φόρμα εγγραφώνγι’αυτό το λόγο δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή.

Οι κατηγορίες που μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή είναι οι εξής :
Α) 10-12 ετών Β) under 15 Γ) under 18 Δ) over 18 E) Γυναικείο
Φτιάξε ομάδα με τους φίλους σου κι έλα να ζήσεις τη μοναδική εμπειρία 3on3 γεμάτη μπασκετάκι!