Τραγική κατάληξη στις έρευνες για ηλικιωμένες αγνοούμενες σε Αιγιάλεια και Αγρίνιο

Σε χωράφι στη Συλίβαινα Αιγιαλείας εντοπίστηκε 90χρονη, σε κοίτη ποταμού βρέθηκε η σορός 93χρονης στην Αιτωλοακαρνανία.

έρευνες

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 90χρονης Αθηνάς Ανδρώνη που αγνοείτο, από τη Δευτέρα, στη Συλίβαινα Αιγιαλείας.

Η γυναίκα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», από αστυνομικό του ΑΤ Ακράτας, χθες το πρωί, πεσμένη μπρούμυτα σε χωράφι πλησίον εγκαταλελειμμένου σπιτιού, εντός του χωριού.

Παρελήφθη και εταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ακράτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Εκτιμάται πως η ηλικιωμένη που έπασχε από άνοια, έχασε τον προσανατολισμό της και στην προσπάθειά της να επιστρέψει στο σπίτι της ακολούθησε συγκεκριμένο μονοπάτι και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες κατέρρευσε.

Τραγική ειρωνεία, σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας Παναγιώτη Κρικέτο, το γεγονός πως το σημείο είχε ερευνηθεί τις προηγούμενες ημέρες, χωρίς ωστόσο η γυναίκα να γίνει αντιληπτή, ενώ σε κοντινή απόσταση βρέθηκε και η μια από τις παντόφλες της.

Την ημέρα της εξαφάνισής της, όπως έγραψε χθες η «Π», κάμερες ασφαλείας σπιτιών είχαν καταγράψει τη διαδρομή της, όχι όμως και την επιστροφή της, με το τελευταίο στίγμα της να εντοπίζεται στο δημοτικό σχολείο του χωριού.
Η σορός της μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σε κοίτη ρέματος, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι και η σορός 93χρονης στην Αιτωλοακαρνανία. Είχε εξαφανιστεί στις 21 Δεκεμβρίου στην Κάτω Μακρυνού.