Εβγαλε γούστα και κέρδισε ηρεμία η Παναχαϊκή με «τεσσάρα»

Κορυφαίοι για την Παναχαϊκή οι Καρακλάιτς, Χαντί και Κωνσταντακόπουλος χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές

Παναχαϊκή

Με επιβλητικό τρόπο η Παναχαϊκή επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε πολύ εύκολα με 3-0 της ΑΕΚ Β’ στο γήπεδό της.

Κυρίαρχοι του αγώνα οι «κοκκινόμαυροι», ορεξάτοι, έβγαλαν εξαιρετικές συνεργασίες και θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ.

Ετσι, η Παναχαϊκή κέρδισε ηρεμία μετά τις τελευταίες εξελίξεις, συνδυάζοντας τη νίκη με μια πολύ καλή εμφάνιση, την καλύτερη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Στο 25′, από την εκτέλεση κόρνερ του Μπουρλάκη, ο Τσακμάκης με σουτάρα μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ και στο 45’+1 πάλι από κόρνερ του Χαντί αυτή τη φορά ο Κωνσταντακόπουλος με κοντινό σουτ έκανε το 2-0.

Εξαιρετική προσπάθεια του Καρακλάιτς από δεξιά στο 51′, έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπουρλάκη, ο οποίος από κοντά έκανε το 3-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Αλεξόπουλος με πλασέ στο 77′ μετά από πάσα του Λινάρδου.

Κορυφαίοι για την Παναχαϊκή οι Καρακλάιτς, Χαντί και Κωνσταντακόπουλος χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Καλή η διαιτησία του Β. Τσάκαλη (Ηλείας), ο οποίος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τσιάρα, Αλεξόπουλο, Τσακμάκη, Τοπάλ – Σπυριδάκη, Μπότο.

Περίπου 1.500 με 2.000 φίλαθλοι στο γήπεδο, εκ των οποίων οι 150 φίλοι της ΑΕΚ. Στο ημίχρονο του αγώνα, η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή τίμησε τους παλιούς παίκτες της ομάδας, Ανδρέα Ζήκο και Νίκο Σταματόπουλο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σούλης Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Στεργίδης (84′ Τριμμάτης), Τοπάλ, Τσακμάκης, Λαρέα, Κωνσταντακόπουλος, Τσιάρας (81′ Σίλβα), Μπουρλάκης (76′ Π. Καρακλάιτς), Ν. Καρακλάιτς, Χαντί (46′ Λινάρδος), Αλεξόπουλος (84′ Ζυγκερίδης).

ΑΕΚ Β ‘ (Σ. Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Κάτσικας, Ντάικο (67′ Τρούμπουλος), Σπυριδάκης, Σκόνδρας, Ρουκουνάκης (81′ Νούλας), Μπότος, Μαχαίρας (46′ Γκολφίνος), Ευ. Χριστόπουλος (67′ Πανέρας), Απ. Χριστόπουλος (57′ Δημητρίου), Ζίνι.