Η Γαλήνη με Παπαβασιλόπουλο αναπνέει ακόμη, 67-65 την Ερμιονίδα – Φωτογραφίες

Τεράστια νίκη στο φινάλε με ήρωα τον Παπαβασιλόπουλο πέτυχε η Γαλήνη του Κώστα Γιαννόπουλου στο παιχνίδι με την Ερμιονίδα κι εξακολουθεί να παραμένει ζωντανή στη μάχη της παραμονής.

Γαλήνη Η Γαλήνη του Κώστα Γιαννόπουλου εξακολουθεί να είναι ζωντανή

Η Γαλήνη είναι ζωντανή!

Η ομάδα του Κώστα Γιαννόπουλου παίζοντας με ψυχή και με καρδιά και δείχνοντας ψυχραιμία στο τέλος πήρε τη «χρυσή» νίκη επί της Ερμιονίδας και παρότι τα πράγματα εξακολουθούν να είναι πολύ δύσκολα, εντούτοις έδειξε ότι μπορεί να ελπίζει για τη σωτηρία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ.

Πρόσωπο του αγώνα αναμφίβολα ο Παναγιώτης Παπαβασιλόπουλος, ο οποίος λύτρωσε τη Γαλήνη στο φινάλε.

Ο προπονητής της Γαλήνης Κώστας Γιαννόπουλος δήλωσε τα εξής: «Κάθε Κυριακή θα τα δίνουμε όλα για τη νίκη, ιδίως μετά την ήττα από τον Πήγασο με κόντρα διαιτησία. Δώσαμε όρκο ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς πέρα από το 1-1 με την Ερμιονίδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που κατέθεσαν ψυχή, γιατί μετά από τόσες ήττες είναι δύσκολο να κερδίζεις μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς. Μένουμε ζωντανοί. Αυτή η ομάδα αξίζει να μείνει στη Γ΄ Εθνική».

Ο λυτρωτής της Γαλήνης στο φινάλε Παναγιώτης Παπαβασιλόπουλος δήλωσε τα εξής: «Πήραμε μια ανάσα για να προσπαθησουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στη συνέχεια και μέχρι το τέλος! Αφιερώνω το καλάθι του φινάλε σε όλη την ομάδα, σε διοίκηση και προπονητές, αλλά και στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που γίνεται καθημερινά!».

 

ΓαλήνηΓαλήνη Γαλήνη

Διαιτητές: Αναστασόπουλος-Βαγγάλης. Τα 10λεπτα: 19-19, 32-33 (ημ.), 48-49, 67-65.

ΓΑΛΗΝΗ (Γιαννόπουλος): Παπαβασιλόπουλος 23, Καραγιάννης 12, Πίκιος 12 (3), Κάλλης 7 (1), Βεργανελακης 5, Σπύρου 2, Τριανταφύλλου 2, Εφέπουλος 4 (1), Σούντρης, χρήστου, Χριστοδουλόπουλος.
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Καλαϊτζάκης): Χονδρόπουλος 17 (1), Χάσα 23, Μπινιάρης 11, Κατσαβέλας 2, Αγγελής 8, Κοντογιάννης 4, Λούσης, Πούλης.

Γαλήνη Γαλήνη Γαλήνη