Π. Σταθάκης για Sportradar: «Η Παναχαϊκή δεν έχει καμία απολύτως εμπλοκή σε τίποτα περίεργο»»

Αυτά τόνισε ο Πέτρος Σταθάκης όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα επισήμανε στη Βουλή ο Λευτέρης Αυγενάκης

Σταθάκης

«Ανεπίσημα είχαμε ενημερωθεί εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες ότι παιχνίδι μας είχε συμπεριληφθεί σε αναφορές της Sportradar. Πληροφορήθηκα και όσα είπε ο κ. Αυγενάκης στη Βουλή και αυτό που γνωρίζω και μπορώ να πω και είναι ξεκάθαρο, είναι ότι δεν υπάρχει για εμάς κανένα απολύτως πρόβλημα».

Αυτά τόνισε χθες ο Πέτρος Σταθάκης όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα επισήμανε στη Βουλή ο Λευτέρης Αυγενάκης που υπογράμμισε, έπειτα από σχετική για τη Super League 2 ερώτηση στη Βουλή του βουλευτή Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μάρκου, ότι Παναχαϊκή έχει συμπεριληφθεί σε μία από τις 13 αναφορές της Sportradar.
Ακολούθως ο Πέτρος Σταθάκης το προχώρησε περισσότερο προσθέτοντας: «Η Παναχαϊκή δεν έχει καμία απολύτως εμπλοκή σε τίποτα περίεργο. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τις άλλες αναφορές και ποιες τελικά θα πάνε στο αρχείο, αλλά επαναλαμβάνω εμάς δεν μας αγγίζουν».

-Με την κατάσταση στην Παναχαϊκή τι θα γίνει;
«Σαφώς και με απασχολεί η Παναχαϊκή και τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στην ομάδα. Ομως με απασχολεί πάρα πολύ και τα όσα συμβαίνουν στη Super League 2, που είναι πολύ σοβαρά. Οσο το πρωτάθλημα είναι σε αναστολή τα προβλήματα μεγαλώνουν για όλες τις ομάδες. Πρέπει λοιπόν να βρεθεί μία λύση και προς αυτή την κατεύθυνση είναι και οι δικές μου κινήσεις και κάποιες πρωτοβουλίες που σκέφτομαι. Αλλωστε είναι δεδομένο ότι εφόσον συνεχιστεί το πρωτάθλημα όλα θα λυθούν».
Τέλος ο Πέτρος Σταθάκης υπογράμμισε τα εξής: «Επειδή ακούω και πληροφορούμαι διάφορα, το έχω πει από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση της ομάδας, θα το επαναλάβω για ακόμη μία φορά. Οποιος έχει καλή ιδέα ή πρόταση είμαστε ανοιχτοί να την ακούσουμε και να την αξιολογήσουμε. Εξάλλου συγκεκριμένες ιδέες που είχαμε εμείς τις είχαμε μοιραστεί με αρκετούς πέρυσι τον Αύγουστο, αλλά για κάποιους λόγους δεν προχώρησαν. Ομως ποτέ δεν είναι αργά».