Αγρίνιο: Κίνηση ανθρωπιάς αντί για μνημόσυνο – Μοίρασε 150 γεύματα με κρέας για να χαρούν την Τσικνοπέμπτη
Μια γυναίκα από το Αγρίνιο, αντί για μνημόσυνο του γιού και της αδελφής της, πρόσφερε κρέας την Τσικνοπέμπτη στο για 150 γεύματα που μοιράστηκαν από τον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου.
Την Τσικνοπέμπτη επέλεξε μια οικογένεια να κάνει για να κάνει μνημόσυνο για τους κεκοιμημένους της, προσφέροντας… τρία αρνιά και τα υπόλοιπα υλικά για να φάνε 150 άνθρωποι, σύμφωνα με το thermonews.
Η κυρία Αλεξάνδρα έχασε τον γιο της και την αδελφή της και επέλεξε σήμερα, Τσικνοπέμπτη να γεμίσει το τραπέζι 150 ανθρώπων -που έχουν ανάγκη- με κρέας όπως το επιβάλει η παράδοση.
«Ευχόμαστε ο Θεός, αφενός να αναπαύσει τις ψυχές τους, μεθαύριο το ψυχοσάββατο η Εκκλησία θα προσευχηθεί για όλους τους κεκοιμημενους, αφετέρου να χαρίζει στις οικογένειες όλων σας υγεία και ευτυχία» αναφέρει ο εφημέριος του Ι.Ν Αγίου Δημητρίου Αγρινίου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
iPad mini: Η Apple ετοιμάζει την πιο σημαντική αλλαγή που περιμέναμε χρόνια
Ο Σύλλογος Δρυμοτών Καλαβρύτων έκανε εκδήλωση στο χωριό ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
AirPods 5: Η Apple ίσως τα παρουσιάσει μαζί με τα νέα iPhone
Η Γιορτή Σταφίδας στην Άνω Αχαΐα ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Razer Huntsman V3 Pro: Το πρώτο low-profile analog optical πληκτρολόγιο esports
