Πατρινό Καρναβάλι 2023: Οι ΣΦήγΚΕΣ ξανά… τσιμπούν στη Γεροκωστοπούλου – Ο Τζίμης Πολίτης στην «Π» για το δρώμενο

Οι  ΣΦήγΚΕΣ την Τετάρτη 22 και τη Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 20.30 θα αναστατωσουν ξανά τις σκάλες της Γεροκωστοπούλου παρουσιάζοντας στο κοινό το καρναβαλικό μουσικοχορευτικό υπερθέαμα με τίτλο «Οι ΣΦήγΚΕΣ στις σκάλες».

ΣΦήΓΚΕΣ

Νέες δράσεις ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν οι ΣΦήγΚΕΣ την Τετάρτη 22 και τη Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 20.30 αναστατώνοντας ξανά τις σκάλες της Γεροκωστοπούλου παρουσιάζοντας στο κοινό το καρναβαλικό μουσικοχορευτικό υπερθέαμα με τίτλο «Οι ΣΦήγΚΕΣ στις σκάλες» κεντρίζοντάς μας με τον ανεπανάληπτο καρναβαλικό τους τρόπο.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» επικοινώνησε με τον διευθυντή παραγωγής του δρώμενου Τζίμη Πολίτη ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Είναι ένα μουσικοχορευτικό θέαμα με επιλεγμένες μουσικές και χορογραφίες οι μουσικές είναι επιλεγμένες από την Βικτωρία Αγγελοπούλου, οι χορογραφίες είναι επιμελημένες από την Μαριμίλλη Ασημακοπούλου σε σκηνοθεσία όλου του δρώμενου από την Βικτωρία Αγγελοπούλου, σε φωτισμούς του Κωνσταντίνου Πήττα και ηχογραφήσεις του Διονύση Μπάστα. Εγώ έχω αναλάβει την παραγωγή, έχω γράψει τα κείμενα των παρουσιαστών και θα το παρουσιάσω μαζί με την Κατερίνα Τσουκαλά. Σε αυτή την παράσταση θα δούμε 30 ερασιτέχνες χορευτές και ηθοποιούς να κάνουν ποιοτικές χορογραφίες- μιας και είναι δεδομένη η ποιότητα της Βικτωρίας Αγγελοπούλου -πάνω σε γνωστά μοτίβα και ακούσματα.Το συγκεκριμένο act έχει και λίγο δρώμενο από ελληνικές ταινίες. Με τα δύο αυτά δρώμενα την Τετάρτη και την Πέμπτη οι Σφήκες ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους για το καρναβάλι… Είναι μια προσπάθεια που έχουν κάνει τα παιδιά και θα το χαρούν με την καρδιά τους όσοι σπεύσουν να το δούν από κοντά… η είσοδος είναι ελεύθερη».

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με την υποστήριξη της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας και είναι όλο το act επιμελημένο από την μοναδική Βικτωρία Αγγελοπούλου.