Αιματηρό επεισόδιο στα Λαδάδικα: Εργαζόμενος σε νυχτερινό κέντρο ο 24χρονος που πυροβολήθηκε – Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένοπλος

Ο ένοπλος νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Αιματηρό,επεισόδιο,Λαδάδικα,Εργαζόμενος,νυχτερινό

Στη δημοσιότητα έρχονται περισσότερα στοιχεία για το αιματηρό επεισόδιο στα Λαδάδικα. Όλα ξεκίνησαν στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν ένας 44χρονος Ιρακινής καταγωγής και ενώ ήταν υπό την επήρεια ουσιών, για άγνωστο λόγο, πυροβόλησε και τραυμάτισε στον πόδι έναν 24χρονο εργαζόμενο σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ο οποίο βρισκόταν εκείνη την ώρα στην υποδοχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αντώνη Τσολναρά για το Open, αμέσως μετά τον πυροβολισμό, ο 44χρονος ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές και έχει συλληφθεί στο παρελθόν για ναρκωτικά αρχικά διέφυγε από το σημείο ωστόσο μετά από λίγο η παρέα του νεαρού περίπου 10 άτομα κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον ξυλοκοπήσουν προκαλώντας του βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο ένοπλος νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Στο σημείο του πυροβολισμού εντοπίστηκε ένας κάλυκας ωστόσο μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει εντοπιστεί το όπλο ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει το σενάριο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ο 24χρονος που έχει πυροβοληθεί νοσηλεύεται επίσης, εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ