Πέτσας: «Ο,τι καλύτερο για τη Ναύπακτο» – Στη γειτονική πόλη ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών
Βρέθηκε στη γειτονική πόλη με αφορμή την επιχορήγηση του Δήμου Ναυπακτίας με το ποσό των 2,2 εκατ. ευρώ
Στη Ναύπακτο βρέθηκε την Κυριακή της αποκριάς ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας με αφορμή την επιχορήγηση του Δήμου Ναυπακτίας με το ποσό των 2,2 εκ. ευρώ για τη σύνταξη του συνόλου των μελετών κατασκευής του έργου για την παράκαμψη του κέντρου της Ναυπάκτου.
Μετά τη συνάντηση, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών προχώρησε σε κοινές δηλώσεις με τον δήμαρχο Ναυπακτίας για τη χρηματοδότηση των μελετών του εναλλακτικού δρόμου του κάστρου «Είμαστε εδώ για να αναδείξουμε αυτό που έχει περισσότερη σημασία για τη Ναύπακτο, το να αναδειχθεί ο πολιτιστικός της πλούτος και να ξεμπλοκάρει το κυκλοφοριακό που τόσο ταλανίζει την πόλη», σημείωσε αρχικά ο κ. Πέτσας και στη συνέχεια πρόσθεσε πως «τη φυσική ομορφιά της Καστροπολιτείας της Ναυπάκτου πρέπει να την αποδώσουμε εκεί που ανήκει, στον κάθε πολίτη είτε είναι κάτοικος είτε είναι επισκέπτης αυτού του μοναδικού τόπου».
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Ναυπακτίας, Β. Γκίζας, δήλωσε πως «η παρουσία του αναπληρωτή υπουργού στην Ναύπακτο έχει ιδιαίτερη συμβολική σημασία, καθώς λίγες ημέρες πριν ο ίδιος προσυπέγραψε ένα πάρα πολύ σημαντικό και αναγκαίο έργο για εμάς, αυτό της εκπόνησης των μελετών για τη δημιουργία του εναλλακτικού δρόμου της πόλης μας».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Ολίβια Βασιλοπούλου με ρίζες… Πατρινές, είναι η νέα Miss Universe Greece 2026
ΟΠΕΚΑ: τι να κάνεις για να μη χάσεις την πληρωμή επιδομάτων (Σεπτέμβριος 2026)
Το Minecraft αλλάζει το 2027 με την πρώτη νέα διάσταση εδώ και 14 χρόνια
Η Εστία Επιστημών Πατρών στη «Βραδιά του Ερευνητή 2026» ΦΩΤΟ
Real Estate στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης: Πώς αλλάζει η αναζήτηση κατοικίας
