Μύκονος: Πέντε προσαγωγές για την άγρια δολοφονία

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές ατόμων αλβανικής καταγωγής για τη δολοφονία του 27χρονου άνδρα το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουλίου στον Άγιο Φανούριο της Μυκόνου.

Πέντε

Το αιματηρό περιστατικό προκλήθηκε στη διάρκεια συμπλοκής δύο ομάδων Αλβανών, οι οποίες φέρεται να είχαν μεταξύ τους οικονομικές διαφορές. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού ένα άτομο από την αντίπαλη ομάδα του θύματος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα τον 27χρονο.

Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκαν τέσσερα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην αιματηρή συμπλοκή, η οποία στάθηκε αφορμή να χάσει τη ζωή του ο 27χρονος άνδρας, ενώ πριν λίγη ώρα προσήγαγαν κι άλλο ένα άτομο που είχε φύγει με το πλοίο της γραμμής από τη Μύκονο για τη Ραφήνα.

Οι αστυνομικοί, sύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, αφού εντόπισαν τον άνδρα την ώρα που κατέβαινε από το καράβι στο λιμάνι της Ραφήνας τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα του Αμαρουσίου κι από εκεί αφού γίνουν όλες οι διαδικασίες θα μεταφερθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της Μυκόνου, το οποίο θα αναλάβει να σχηματίσει τη δικογραφία.