Ευδοκία Τσαγκλή: «Μαμά ζω» – Η πρώην παίκτρια του Big Brother ανάμεσα στους τραυματίες της σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη

Το τηλεφώνημα που έκανε αμέσως στη μητέρα της.

μαμά,πρώην παίκτρια,Big Brother,τραυματίες,Τέμπη,Ευδοκία Τσαγκλή

Ανάμεσα στους τραυματίες ύστερα από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη βρέθηκε και η πρώην παίκτρια του Big Brother, Ευδοκία Τσαγκλή.

Η Ευδοκία Τσαγκλή είναι μία από τους δεκάδες τραυματίες που άφησε πίσω η σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Η πρώην παίκτρια του Big Brother ταξίδευε στο βαγόνι 3 της αμαξοστοιχίας IC62 μαζί με φίλους της και ήταν από τους τυχερούς που κατάφεραν να αποδράσουν μέσα από μια συμπαγή μάζα σιδερικών που «τυλίχθηκαν» στις φλόγες.

Το πρωί της Πέμπτης 2 Μαρτίου, η μητέρα της μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την κατάσταση της Ευδοκίας Τσαγκλή, η οποία βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, είπε: «Το παιδί μου είναι ζωντανό, μπορώ να το αγκαλιάσω. Λυπάμαι για όλη την τραγωδία που έχει γίνει. Λυπάμαι για τα άλλα παιδιά. Επικοινώνησε η Ευδοκία μαζί μου από ξένο τηλέφωνο και απλά με δύο λέξεις: “Μαμά ζω. Είναι τραγωδία καίγεται ο κόσμος” και το έκλεισε».

Στην πορεία σημείωσε ότι: «Δεν είχε παρέα, ήταν μόνη της. Μέσα στο τρένο βρήκε μια παρέα την κοπέλα με τη γάτα που αγνοείται. Η Ευδοκία είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Της απαγορεύουν να μιλά για τα γεγονότα. Υπάρχουν ψυχολόγοι – ψυχίατροι δίπλα της».

 

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ